miercuri , 16 octombrie 2019 - 10:04

CS Pandurii Târgu Jiu cere sprijin tuturor suporterilor pentru a preveni retrogradarea


Într-un comunicat de presă conducerea CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu face un apel către suporterii echipei, persoane juridice şi fizice, asociaţii, organizaţii sindicale, care pot sprijini financiar clubul pentru a preveni retrogradarea în Liga a 3-a.

„Clubul Sportiv Pandurii Lignitul Tg. Jiu recunoaşte justeţea deciziilor Federaţiei Internaţionale de Fotbal, emise de Camera de Soluţionare a Litigiilor şi Comitetul Disciplinar, conform prevederilor regulamentelor sportive şi codului disciplinar al FIFA.
În cauză sunt litigiile câştigate la FIFA de către fotbaliştii profesionişti Gordan Bunoza şi Nikola Vasiljevic, aflaţi sub contract cu clubul la data de 19.10.2016, când Pandurii Tg. Jiu a intrat în procedura insolvenţei, sentinţe pe care C.S. Pandurii Lignitul Tg. Jiu nu a putut să le onoreze, sumele pe care jucătorii le au de încasat fiind foarte mari pentru situaţia financiară cu care se confruntă clubul de la intrarea în insolvenţă.
Având în vedere faptul că, pentru semnarea acestor contracte cu jucătorii în anul 2016, membrii acţionari şi-au dat acordul asupra sumelor atribuite fiecărui contract, le solicităm public spijinul financiar pentru a onora senţinţele FIFA şi a evita depunctarea clubului pe altă linie decât cea sportivă.
Ţinând cont de eforturile mari pe care actualii jucători şi angajaţii clubului le fac pentru a menţine clubul în activitate, facem apel, de asemenea, la suporterii echipei, persoane juridice şi fizice, asociaţii, organizaţii sindicale ş.a, care pot sprijini clubul pentru a depăşi acest moment şi a preveni o retrogradare datorată asumării fostelor administraţii a unor contracte de acest gen.
Precizăm că termenul limită pentru evitarea sancţionării echipei Pandurii Tg. Jiu este data de 30 mai 2019, ora 24.00. Este binevenit orice sprijin financiar, iar depunerile se pot face direct în casieria clubului, drept sume cu destinaţie fixă, respectiv achitarea contractelor celor doi jucători, conform Deciziilor FIFA.
Pandurii Tg. Jiu va asigura intrarea gratuită pe noul Stadionul Municipal din Tg. Jiu, pe tot parcursul sezonului competiţional 2019 – 2020 tuturor celor ne vor sprjini pentru depăşirea acestui moment de cumpănă în istoria clubului.
Menţionăm că C.S. Pandurii Lignitul este asociaţie sportivă non-profit organizată conform Legii 69/2000 şi OUG 26/2000.
Vă mulţumim că sunteţi alături de noi, la bine şi la greu!
Cu consideraţie, C.S. Pandurii Lignitul Tg. Jiu”, se arată în comunicatul de presă.

loading...
Loading...

Citește și

Explicația lui Darius Vâlcov după ce și-a parcat mașina neregulamentar în Târgu-Jiu

Procesul fostului consilier de stat al premierului Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov, a început, marți, cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: