Ctitorii troiței din Țicleni, supărați că angajații primăriei nu au servit inaugurarea reabilitării podului plătit doar 30% din bani publici


Primarul și viceprimarul de Țicleni, trecuți ctitori pe o troiță de lemn postată lângă podul reabilitat din bani publici și privați, s-au supărat pe subalternii lor din primăriei care au refuzat să participe la inaugurarea lucrării plătite în cuantum de peste 200.000 de lei de instituția publică. Funcționarii au spus însă că nu au vrut să se facă de râs lângă lucrarea de lemn care întruchipează un Isus cu mâinile tăiate și picioarele strâmbe, pe care s-au trecut ctitori persoane care nu aveau nicio legătură cu podul reabilitat de două firme private și de primărie.

Ediții de Țicleni au tăiat panglica, sâmbătă, de Sf.Dumitru în fața a cel mult 70 de persoane, pentru care s-au sacrificat două oi din care s-a făcut tocan, s-au pregătit și porții de varză călită cu cârnați și friptură cu cartofi. Asta după inaugurarea podului și cea a troiței amplasate strategic, la capul podului, lângă lucrarea făcută în cea mai mare parte din banii celor două firme potrivite.
La eveniment au participat doar edilii și consilierii PSD, dar niciun lider de la județ, deși s-au făcut invitații în acest sens. Nici șefii PSD nu au vrut să fie părtași la această glumă legată de troiță care a ridiculizat și investiția la pod dar și chipul Mântuitorului.

Ctitor de 100 de lei

Cei ai căror nume apar sculptate pe crucea de lemn au plătit din buzunar lucrarea, cam 100 de lei de persoană, dar majoritatea au rămas șocați când și-au văzut numele pe sculptura făcută de un amator.

loading...
Loading...

Citește și

GREII din SINDICATELE din CEO, PUȘI LA ZID înainte de începerea negocierilor pentru noul CCM

Constantin Crețan îi acuză pe liderii sindicali din CE Oltenia că nu au niciun fel …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.