Cu ce se va ocupa FLORESCU în MAI după ce a plecat de la PREFECTURĂ


Ciprian Florescu și-a început activitatea la Ministerul Afacerilor Interne după ce, miercuri, seara, a fost publicată numirea sa în funcția guvernamentală în Monitorul Oficial.

Noul secretar de stat a avut, joi, o primă întâlnire cu vicepremierul, ministru interimar al Ministerului Afacerilor Interne, Mihai Fifor. Ciprian Florescu spune că atribuțiile sale sunt legate de coodonarea instituțiilor prefectului din țară, dar și a serviciilor de permise înmatriculări și pașapoarte. După promovarea lui Ciprian Forescu secretar de stat, postul de prefect de Gorj a rămas vacant. Propunerea pe care PSD a făcut-o pentru a ocupa scaunul de reprezentant al guvernului în teritoriu a fost Cristinel Rujan. Deocamdată, nu știe exact când se va face instalarea în funcție. “La prima oră m-am prezentat la post, pentru că decizia doamnei prim-ministru a fost publicată, miercuri, seara, în Monitorul Oficial. Am şi avut o primă întrevedere cu domnul viceprim-ministru şi ministru al Afacerilor Interne, domnul Mihai Fifor. Am preluat atribuţiile pentru funcţia de secretar de stat pe care o ocup în cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Şi pentru că nu e timp de adaptare, intrăm direct în problematica specifică ministerului şi atribuţiilor pe care eu le am de dus la finalitate. E imbucurător faptul că ceea ce voi face aici are elemente comune cu activitatea de prefect, funcţie pe care am ocupat-o doi ani şi jumătate la Gorj. Sper, din suflet, ca lucrurile să meargă bine, colaborarea, sunt convins că va exista la nivel de Ministerl al Afacerilor Interne cu toţi factorii decizionali. Toate premisele sunt că tot ceea ce se va întâmpla în viitor pe latura atribuţiilor mele se va desfăşura în conformitate cu fişa postului. Poziţia pe care o ocup în acest moment de secretar de stat are în atribuţii coordonarea instituţiilor prefecţilor din întraga ţară, plus municipiul Bucureşti, pe toată problematica existentă la nivelul acestor instuţiţii, incluzând aici serviciile judeţene de premise şi înmatriculări şi paşapoarte”, a declarat secretarul de stat.

Loading...

Citește și

Ce-i RECOMANDĂ Vîlceanu lui Chivu

Președintele organizației județene a Partidului Național Liberal îi transmite liderului PNL Rovinari, Laurențiu Chivu, că …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.