sâmbătă , 18 ianuarie 2020 - 16:16

Cu cine și-a petrecut ziua de naștere fiica lui „Garçon”

mihaela-aniversare3x

Mihaela Pârvulescu, fiica omului de afaceri cunoscut sub numele de „Garçon”, și-a sărbătorit weekend-ul acesta ziua de naștere. Mihaela a împlinit frumoasa vârstă de 32 de ani și a sărbătorit alături de familie și câteva prietene apropiate aici la Târgu Jiu. Frumoasa blondă a primit în dar un buchet imens de trandafiri roz și un tort în formă de poșetă.

mihaela-aniversare4

Buchet uriaș de flori, șampanie fină și tort

Mihaela Pârvulescu și-a sărbătorit, sâmbătă, aniversarea alături de doamnele cunoscute ale orașului. Aceasta, împreună cu Tatiana Focșan, fiica lui Gheorghe Focșan, fostul procuror-șef al Parchetului Județean Gorj, femeia de afaceri Diana Popescu și Ramona Niculescu au sărbătorit într-un restaurant luxos din Târgu Jiu. Mihaela a postat pe pagina sa de facebook și câteva fotografii cu darurile ce le-a primit de ziua ei, un buchet imens de trandafiri roz, un tort în formă de geantă Hermes și mai multe sticle de șampanie fină. Mihaela a primit pe pagina sa de socializare o mulțime de urări din partea prieteniilor săi. „La mulți ani! Îți dorim multă sănătate, fericire și numai bucurii alături de cei dragi. Să ai parte de o zi minunată așa cum ești tu”, i-a transmis o prietenă.

loading...
Loading...

Citește și

Interpretă de muzică populară din Târgu Jiu în LACRIMI!

Ultimii ani au fost extrem de zdruncinați pentru cântăreața de muzică populară originară din Târgu …

5 comentarii

  1. Voi asemenea exemple dați în ziar de neîmplinite în dragoste și cu casnicii eșuate? Apropo cu cât va plătește sa ai faceți reclama ?

  2. Tot urata e… Cu spume de Moet de data asta…

  3. Dragostea neîmplinita sau o căsnicie eșuată nu ne da niciunuia dintre noi dreptul de a face comentarii răutăcioase! Fiecare cu viața lui, doar in înaintea Lui Dumnezeu vom da socoteala pentru lucrurile bune sa mai puțin bune , pe care le facem in periplul nostru pe pământ! Probabil ca, domnișoara Pârvulescu nu are nimic comun cu articolul sau poate ca, o alta protagonista ar dori, lucru in firescul lor pe meleagurile gorjenești! Hai sa nu mai judecam noi pe nimeni, sa ne vedem întâi paiul din ochiul nostru! Poate o sugestie, am încerca totuși! Ca ziarul sa-si schimbe , cu achitarea bine-nțeles a francizei, numele din Domino in Click de Gorj! Așa si-ar putea justifica , fara sa-si mai atragă oprobriul cititorilor , calitatea si conținutul articolelor! O importantă schimbare in societatea romaneasca, ar primeni ,probabil, prin eliminare din breasla, a multora din așa-zișii Ziariști! Care-i vina domnișoarei Pârvulescu , ca atât a înțeles, pe cât poate înțelege, domnișoara autoare a articolului, ca in Gorj , nu avem nicio valoare daca nu suntem fiica/ fiul unui actual / fost ceva! De exemplu eu nu am înțeles nimic din articol care sa m-a oripileze, habar nu am cine-i Garcon si nici Focșan! E, Moet știu! Cocutza, nu exista femeie urâta, totul tine doar de suflet si atitudine! La mulți ani, tuturor Mihaelelor si Gabrielelor! Toate sunteți frumoase!

  4. Sa fim seriosi,fetele mentionate sunt epave intr-un port parasit….

  5. O impresara botoxata si siliconata ! In realitate e distrusă rău .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.