CUI a DELEGAT Romanescu ATRIBUŢIILE de arhitect-şef al Primăriei Târgu-Jiu


Atribuțiile de arhitect-șef al Primăriei Târgu-Jiu au fost delegate de primarul municipiului lui Lucian Paraschivu, angajat în cadrul Direcției Tehnice a primăriei.

Marcel Romanescu a explicat, în conferința de presă de miercuri, că a fost nevoit să delege atribuţiile de arhitect-şef după ce Ermina Pasăre, șefa Serviciului Urbanism a renunțat la a le mai îndeplini. Primarul Târgu-Jiului a precizat că dacă nu ar fi delegat lui Lucian Paraschivu să ocupe și funcția de ahitect-șef, ar fi trebuit să apeleze la ahitectul-șef al consiliului județean pentru aprobarea mai multor documente. „Primăria Municipiului Târgu-Jiu nu a angajat nicio persoană pe funcţia de arhitect-şef. În acest moment, delegat pentru acea funcţie de architect-şef este un angajat din cadrul primăriei Târgu-Jiu de la Direcţia Tehnică. Este vorba de domnul Lucian Paraschivu, pentru că acum două săptămâni, doamna Pasăre, şefa Serviciului Urbanism din cadrul primăriei Municipiului Târgu-Jiu a renunţat la atribuţiile de arhitect-şef. Renunţând la aceste atribuţii de architect şef existau două posibilităţi, de a delega aceste atribuţii unei persoane din cadrul primăriei Municipiului Târgu-Jiu sau în condiţiile în care nu ai delegat atribuţiile de arhitect, toate documentaţiile care sunt necesare pentru a putea fi semnate trebuiau duse la consiliul judeţean la arhitectul şef al judeţului. Am avut o discuţie cu o parte din angajaţii serviciului de Urbanism care nu au dorit să preia aceste atribuţii şi în momentul acela am luat decizia de a delega acele atribuţii de architect-şef”, a declarat Marcel Romanescu.

loading...
Loading...

Citește și

PRIMARUL Târgu-Jiului, ÎNTÂLNIRE cu PREMIERUL României

Marcel Romanescu va merge, azi, la București, la o întâlnire cu premierul Ludovic Orban și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: