Cuib de INFRACTORI, la Motru! Autoritățile i-au dat unui PROXENET cameră gratis și hrană, după ce a FURAT bunuri de 100.000 de euro!

Un beneficiar al Centrul Social Motru, arestat pentru proxenetism în septembrie, a primit găzduire, de două luni, în Centrul Social Motru, instituția publică unde lucrează 10 salariați pentru 7 asistați. Deși asistatul cu cazier avea în acest centru o cameră doar a sa și trei mese gratuite pe zi, respectivul nu a putut sta deoparte de hoții. Acesta a spart, luna trecută, apartamentului unui motrean plecat în străinătate și i-a furat mai multe bunuri, motiv pentru care a primit acum arest la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile. Fapta penală a determinat autoritățile credule din Motru să-i pregătească evacuarea infractorului care încă figurează cazat în Centrul Social din localitate.

A obligat o minoră să se prostitueze, iar autoritățile l-au găzduit și hrănit din bani publici!

Mihai Hudișteanu este unul dintre cei șapte noi beneficiari ai unei locuințe sociale primite de la Primăria Motru în urmă cu doi luni de zile. Deși acesta avea în buletin domiciliul la o concubină, adică pe Aleea Narciselor la nr.2 în Motru, autoritățile locale dornice să ocupe locurile în căminul social, instituție care a făcut multă vâlvă deoarece aici s-au angajat 10 persoane care sunt plătite de autorități cu 10.000 de euro lunar, i-au permis acestuia nu doar să locuiască în cămin ci i-au oferit și trei mese calde zilnic.
Hudișteanu nu s-a mulțumit cu ce a primit gratuit de la autorități ci a decis că ar fi cazul să revină la vechile îndeletniciri, motiv pentru care a pus ochii pe un apartament al cărui proprietar era la muncă în străinătate, iar la căderea nopții l-a spart și a intrat în acesta cu scopul de a fura mai multe bunuri. Acesta a intrat pe fereastra apartamentului și a furat din interior ceasuri, bijuterii și electronice.

Are încă camera și hrana!

,,În ziua de duminică, 22 octombrie 2017, Mihai Hudișteanu a părăsit Căminul Social Motru în jurul orei 11.00, fără a anunța, oficial, că nu revine aici mai multe zile. Pe timpul absenței, beneficiarul a încălcat regulamentului centrului, nerespectând orele de program și săvârșind o fapte penale pentru care este iar arestat la domiciliul declarat în cartea de identitate, adică pe Aleea Narciselor la nr.2. De altfel, la această adresă a mai fost arestat la domiciliu și în decembrie 2016, când a fost acuzat de proxenetism, asta printr-o sentință a Judecătoriei Motru”, au comunicat reprezentanții instituției către autoritățile municipale, începând demersuri pentru scoaterea din centru a infractorului.
Abia după ce polițiștii din Motru vor comunica Centrului Social faptul că beneficiarul este arestat la domiciliu, respectivului i se va anula contractul încheiat între acesta și autorități.

Cuib de infractori

Este regretabil însă că autoritățile locale, din dorința de a umple acest centru nou realizat, acoperind astfel cheltuielile cu salariile destul de mari a celor zece angajați, sunt dispuse să transforme instituția într-un cuib de infractori.
Să nu uităm însă faptele grave de care Hudișteanu a fost acuzat, adică faptul că alături de alte câteva persoane a încercat, anul trecut, să oblige o minoră de 13 ani să întrețină relații sexuale cu mai mulți bărbați, contra cost.
Mihai Hudișteanu, devenit între timp beneficiar de locuință socială, Alexandru Păun și Ion Lupu sunt cei trei bărbați din Motru, care au fost arestați, la finalul lui septembrie, pentru proxenetism, după ce ar fi determinat o minoră de 13 ani să întrețină relații sexuale cu mai multe persoane, în schimbul unor sume cuprinse între 50 și 100 de lei. Bărbații de 23, 49, respectiv 62 de ani, toți fără ocupație, au fost acuzați că i-ar fi găsit clienți adolescentei, în iulie și august, perioadă în care respective a dispărut din centrul destinat Protecţiei Rezidenţiale a Copiilor Târgu-Jiu, în care locuia. Eleva ar fi întreținut relații sexuale atât în autoturisme, cât și în locuințele unor bărbați. Aceasta ar fi fost de acord și ar fi împărțit banii cu inculpații. Maria, minora de 13 ani, din Novaci, dispăruse pe 12 septembrie, în prima zi de școală. Aceasta locuia într-un centru destinat Protecţiei Rezidenţiale a Copiilor Târgu-Jiu, iar supraveghetorul a alertat Poliţia, după ce a observat că nu s-a mai întors de la cursuri. Aceasta era cunoscută cu plecări repetate, fiind găsită ulterior la locuința mamei sale, de care nu avea voie să se apropie, în urma unei decizii a instanței.

Hudișteanu a furat de 100.000 de euro!

Mihai Hudișteanu nu s-ar fi ocupat doar de proxenetism ci și de furt calificat. Pe youtoube, într-un filmuleț, apar, de altfel, mai multe fotografii cu acesta dar și cu un alt partener de infracțiuni, în care se specifică faptul că respectivul, născut în Dorohoi, județul Botoșani, ar fi furat, alături de celălalt, în perioada august 2015-ianuarie 2016 bunuri de peste 100.000 euro din Motru și Bala, județul Mehedinți.

Loading...

Citește și

ISU Gorj, la bilanţ: Aproape 5000 de intervenţii SMURD în 2019

Reprezentanții ISU Gorj și-au prezentat bilanțul activității, pentru 2019. Din cele peste 7900 de situații …

2 comentarii

  1. În administrație se aranjează.

    Dacă concursurile de angajare pentru căminul social au fost aranjate de primar, nu este nimic de mirare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.