miercuri , 17 octombrie 2018 - 16:42

Culmea, cel mai curat spital din Europa se află la NOI!

In Romania se afla cel mai curat spital din Europa. Este privat si nu foarte scump. Cheltuie mii de euro pe luna pe substante dezinfectante, dar si pe analize facute bolnavilor inainte de a intra in sectiile septice.

Romania, tara contrastelor. Spitalele publice sunt in mijlocul unui scandal urias. Managerii unitatilor sanitare sunt acuzati ca ascund cifrele reale privind infectiile spitalicesti. Exista insa un spital in Romania care a fost declarat cel mai curat din Europa.

Este vorba de Spitalul Sfantul Constantin din Brasov, un spital privat care a fost evaluat acum doi ani de Organizatia Mondiala a Sanatatii si a fost declarat cel mai curat spital din Europa. Conducerea unitatii cheltuie mii de euro pe luna pe substante dezinfectante, dar si pe analize facute bolnavilor inainte de a intra in sectiile septice, analize care le arata daca pacientii poarta vreun germene periculos, informeaza digi24.ro.

in spitalul privat de la Brasov, sunt litera de lege regulile care ar trebui sa fie normale in orice clinica, dar pe care prea putini le respecta in spitalele de stat. inca de la intrare, fiecare persoana incalta papuci de unica folosinta. Dezinfectarea mainilor e obligatorie.

loading...
Loading...

Citește și

Dosar penal după ce au fost prinși la FURAT de lemne!

La data de 16 octombrie a.c., Poliția Orașului Novaci a fost sesizata prin apelul 112, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.