Culmea pădurii la Direcţia Silvică! Pădurarii dau bani ca să stea la umbră

directia-silvica2

Regia Autonomă a Pădurilor, prin Direcţia Silvică Gorj, face o investiţie mai puţin obişnuită în achiziţia de jaluzele. Pesemne că funcţionarii instituţiei, deşi sunt oameni ai pădurii, au nevoie de umbră şi s-au săturat să le bată soarele şi lumina în ferestre toată ziua. Astfel, după ce a fost realizată o evaluare şi un necesar de jaluzele, s-a ajuns la concluzia că, în momentul de faţă, este oportun şi se impune scoaterea la licitaţie a contractului respectiv de achiziţii publice, fiind mai mult decât necesară cumpărarea jaluzelelor care să îi apere pe salariaţi de razele soarelui şi poate de ochii contribuabililor.

Valoarea estimată a contractului este de 18.000 de lei, fără TVA. Interesant este că licitaţia va fi organizată imediat după Anul Nou, pe 6 ianuarie, fiind practic prima licitaţie de achiziţie publică a Direcţiei Silvice pe anul 2015, semn că dotarea cu jaluzele era şi este un obiectiv prioritar pentru funcţionărimea din instituţie şi pentru sediile deţinute de Direcţia Silvică.

Rulouri de zi şi de noapte…

Potrivit documentaţiei care însoţeşte anunţul achiziţiei publice, Direcţia Silvică Gorj nu solicită orice tip de jaluzele, ci un model mixt de rulouri, folosite atât pe timp de zi, cât şi pe timp de noapte, mai ales că noaptea se mai poate trage cu ochiul din exterior spre interior şi s-ar putea surprinde infrastructura Direcţiei sau poate unii angajaţi mai sârguincioşi. „Autoritate contractantă: REGIA NAŢIONALĂ A PĂDURILOR – ROMSILVA. Denumire contract: Furnizare jaluzele Direcţia Silvică Gorj. Modalitatea de atribuire: Un contract de achiziţii publice. Obiectul contractului: confecţionare şi montare 34 jaluzele tip rulou zi şi noapte. Valoare estimată: 18,000 RON. Garanţie de participare da, în cuantum de 300 lei; echivalentă pentru garanţia de participare depusă în altă valută se va face la cursul BNR din data anterioară datei limită de depunere a ofertelor cu 5 zile. Perioada de valabilitate a garanţiei este de cel puţin egală cu perioada de valabilitate a ofertei, respectiv de 60 de zile de la termenul limită de depunere a ofertelor; modalitate de constituire, conform prevederilor art.86, alin1 din HG nr. 925/2006: -numerar la casieria unităţii contractante; -prin virament bancar sau prin instrument de garanţie emis de o societate bancară ori de o societate de asigurări…Criteriu de atribuire: Preţul cel mai scăzut. Se va organiza licitaţie electronica: Nu”, potrivit documentaţiei şi caietului de sarcini întocmit de către Direcţia Silvică Gorj.

Loading...

Citește și

Primarul Pigui, condamnat la 1 an de închisoare, cu amânarea aplicării pedepsei! L-a instigat pe șoferul Primăriei Peștișani să dea declarații false organelor judiciare!

Primarul comunei Peștișani, Cosmin Pigui, a fost condamnat, marți, 28 ianuarie a.c., la 1 an …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.