Cum a răspuns un director de carieră minieră la apelul de schimbare? A intrat în concediu de odihnă!


Directorul Carierei Miniere Lupoaia, Viorel Vulpe, va fi schimbat din funcție în aceste zile. Cel puțin asta spun în gura mare salariații de la această unitate minieră a CE Oltenia și, șoptit, reprezentanții administrației companiei care anunță însă, că, în mod incredibil, șeful de carieră, luat în colimator, a intrat rapid în concediu de odihnă.

Bate vânt de schimbare la Lupoaia, unitate luată de ceva vreme în vizor de șefii companiei, după ce presa a făcut public comportamentul ușor isteric al directorului care își cearta subalternii la operative, ca în vremea CAP-ului. Trei ingineri au ajuns în spital urmare a stresului primit de la șeful direct, lucru cunoscut de șefii CEO care au decis că e timpul să facă o schimbare semnificativă la unitatea respectivă. Problema cu cei trei ingineri ajunși pe patul de spital după țipetele luate de la Vulpe nu sunt singurele minusuri care s-au așezat în balanța companiei la luarea acestei decizii care ar fi ireversibila, chiar dacă șeful carierei a apelat la acest truc, ci s-au pus în balanță și alte reclamații la adresa acestuia. S-a luat în calcul amenda primită de companie de la ITM, pe transportul minerilor, utilajele defecte, accidentele de muncă și multe alte probleme care au afectat stabilitatea echipei de conducere a carierei.
În locul lui Viorel Vulpe va rămâne la cârmă Florentin Gheorghescu, adjunctul acestuia, se vehiculează în mineritul motrean, urmând ca schimbările să fie continuate și la alte unități unde s-au înregistrat nejunsuri similare.

loading...
Loading...

Citește și

Fiul unui miner de la Cariera Peșteana, operat pentru a doua oară! ARE NEVOIE DE AJUTOR!

Tânărul Cristian Ovidiu Marcu, în vârstă de 25 de ani, va suferi o a doua …

2 comentarii

  1. In concediul de odihna intri cu aprobare.

  2. Acest individ este paralel cu tehnologia din cariera, a fost propulsat director de unchiul sau ,un bun tehnolog de cariera, ce a fost si director general la fostul CNLO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: