Cum îl sprijini când are probleme cu erecția? 3 sfaturi

O viață sexuală sănătoasă și echilibrată este la fel de importantă atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Însă adeseori se întâmplă ca bărbații să se lovească de tot felul de situații mai puțin plăcute din punct de vedere sexual. Cum îl sprijini când are probleme cu erecția? De cele mai multe ori comunicarea are un rol foarte important.

Una dintre cele mai întâlnite probleme ale bărbaților are legătură cu erecția. Așa cum se întâmplă ca femeile să-și piardă interesul pentru sex, la fel și bărbații se confruntă cu disfuncția erectilă. Când te întrebi cum îl sprijini când are probleme cu erecția, cea mai înţeleaptă decizie este să-l convingi să meargă la un medic specialist care să-i spună ce trebuie să facă pentru a ieși din această situație.

Acordă-i timp
Cel mai mare coșmar al oricărui bărbat este acel moment în care este în pat cu o femeie și nu are erecție. În această situație partenerii de viață trebuie să discute deschis, fără să forțeze lucrurile, să aibă foarte multă răbdare și să-și acorde timp. Cum îl sprijini când are probleme cu erecția? Dacă problema persistă mai mult timp, este nevoie de sfatul și ajutorul specialistului.

Discutați deschis despre această situație
Primul pas pe care trebuie să-l facă orice femeie într-o astfel de situație este să conștientizeze că partenerul de viață are o problemă. Cum îl sprijini când are probleme cu erecția? În această situație este recomandat să se creeze un mediu cât mai confortabil și deschis discuției, chiar dacă în prima fază bărbatul are tendința să refuze. Dincolo de a discuta deschis este foarte important să descoperiți posibilele cauze: pot fi de ordin fizic sau psihic. Trebuie luate în calcul eventualele tratamente medicamentoase pe care le urmează el dar și stresul de la locul de muncă.

Încurajează-l să meargă la specialist
Cum îl sprijini când are probleme cu erecția? Dacă partenerul de viață a încercat tot ce se putea, de la metode de relaxare, la discuții sincere, la un regim de viață sănătos și chiar la câteva zile de concediu și problemele de erecție persistă, înseamnă că trebuie încurajat să meargă la specialist.

sursa: click.ro

Loading...

Citește și

Greşeli pe care le faci în timpul sexului

Ai stricat vreodată atmosfera cu ceva ce ai spus sau cu un anumit gest deplasat? …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: