Cum își bate joc un primar din Gorj de contabilă: O trimite pe jos prin ploaie să facă încasări! Prefectura Gorj fără reacție! VIDEO cu angajata


Felul în care este tratată contabila Primăriei Albeni, Viorica Băltărețu, de șeful său, edilul local Ionuț Stan, este desprins parcă din poveștile cu celebrii torționari din închisorile comuniste. Femeia, pentru că nu este agreată de primar, a primit misiunea de a parcurge pe jos mari distanțe, în sate de strămutați unde încasările sunt ca și imposibile, fiind locuite de câte o mână de familii lipsite de putere financiară. Funcționarul public face astfel deplasarea și de cele mai multe ori se întoarce cu mâna goală la primărie. Stan este nemulțumit și a anunțat-o pe subordonată. În scris, că va fi plătită conform propriilor ei încasări.

În mod uimitor, cele petrecute în Primăria Albeni lasă impasibile autoritățile județene care ar trebui să intervină și să clarifice atât conduita în instituția publică cât și relele tratamente aplicate funcționarului public. Presa a relatat deja de prea multe ori că ceea ce se întâmplă la Albeni este anormal, dar anchetatorii închid ochii, cum o fac și reprezentanții Prefecturii Gorj.
Ieri, deciziile abuzive ale lui Stan au continuat, Viorica Băltărețu fost trimisă iar la Prunești, sat strămutat în Câmpu Mare. Acolo nu mai locuiesc decât 2-3 familii iar drumul spre această zonă trece prin pădure. Femeia nu este lăsată însă să încaseze în alte sate decât în Doseni, Prunești ori pe Linia Magheru unde oamenii nu plătesc. Salariata nu are voie, de asemenea, să meargă cu mașina ci doar pe jos, necontând că plouă. Pe rețelele de socializare localnicii au comentat negativ la adresa primarului de genul: ,,Există cineva care să îl oprească pe acest individ”, ,,și chiar nu se poate face nimic, poliția doarme?”.
Daniela Grădinaru, consilier municipal PMP Gorj, a luat de asemenea poziție postând următoarele: ,,până unde putem merge în politică stopând astfel de abuzuri. Domnul Prefect nu are nimic de zis. Tăcând e de acord sau chiar încurajează astfel de situații”.
Șocant este că ieri, Stan a făcut ședintă cu angajții din primărie. I-a zis astfel Vioricăi Băltărețu să rămănă după program cu el, că el termină treaba cu ea în 2 minute. Salariata i-a zis că este bătrână pt elîn timp ce edilul i-ar fi spus, ironic, că a mai avut femei peste 50 de ani.


loading...
Loading...

Citește și

Pensiunea mezinului primarului de Bustuchin, invizibilă de aproape 12 ani! Terenul concesionat din 2008, închiriat la firme private

Un consilier local liberal din Bustuchin lansează acuzații grave la adresa primarului comunei, Ion Ciocea, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.