sâmbătă , 25 ianuarie 2020 - 19:27

Cum o convingi să îți facă sex oral?

Se spune că cei mai mulți bărbați adoră să li se facă sex oral pentru că îi face să se simtă foarte bine. Nu întotdeauna însă femeile sunt dispuse să le îndeplinească această dorinţă. Cum o convingi să îți facă sex oral ? Singurul mod prin care o poți determina să te satisfacă oral este să îi faci cunoștință cu latura plăcută a acestui act sexual.

În timp ce o mare parte dintre bărbaţi apreciază sexul oral chiar mai mult decât sexul normal, femeile nu sunt la fel de entuziasmate atunci când vine vorba să le ofere partenerilor această plăcere. Cum o convingi să îți facă sex oral? Cu foarte multă răbdare și înțelegere.

Discută cu ea
Există o categorie de femei care nu sunt dispuse și refuză din start ideea de a face sex oral bărbaților din diferite motive. Cele mai multe dintre ele asociază acest gest cu degradarea, pentru că simt că se supun. Chiar dacă bărbaţii nu gândesc asta, reprezentantele sexului frumos cred că acest lucru se întâmplă în mintea lor. Cum o convingi să îți facă sex oral? Rezolvarea stă în oferirea de confort femeii, lucru care necesită ceva timp, însă este nevoie și de foarte multe discuții pe acest subiect.

Puneți în practică poziția 69
Această ipostază este un mod plăcut de a o ajuta pe partenera de viață să agreeze sexul oral, datorită senzațiilor incitante de a oferi și primi plăcere în același timp. Cum o convingi să îți facă sex oral ? Când începe preludiul, explorați-vă unul altuia corpurile cu limba și buzele. Dacă îi vei spune să te sărute peste tot va ințelege unde bați. Pe masură ce se apropie de zona organului genital, arată-i cât de mult de excită. Va fi tentată să încerce sexul oral chiar dacă nu este una dintre activitațile ei preferate.

Vizionați împreună un film erotic
Cei mai mulți bărbați nu au curaj să le spună partenerelor de viață că își doresc să li se facă sex oral de frică să nu fie respinși. Cum o convingi să îți facă sex oral ? Una dintre cele mai bune metode când nu poți să deschizi subiectul direct este să o inviți să vizionați împreună un film erotic. Alege o peliculă cu o scenă în care o femeie îi face sex oral unui bărbat și vorbiți despre ceea ce se întâmplă acolo. Cu siguranță nu va rămâne indiferentă și își va dori cel puțin să încerce.

Acordă o atenție deosebită zonei intime
Adesea, bărbații consideră că sunt îndreptățiți să primească sex oral dar fără să acorde prea multă atenție îngrijirii zonei genitale. Din acest motiv, multe dintre femei nu sunt tentate și refuză categoric să-și satisfacă partenerii cu gura. Cum o convingi să îți facă sex oral ? Părul pubian trebuie tuns regulat, ceea ce oferă nu numai un acces mai bun la organele genitale în timpul sexului oral, ci ajută şi la păstrarea curată a acestora. Nu în ultimul rând, cărei femei îi place să se încurce în firele de păr în timp ce se concentrează la plăcerile partenerului ?

sursa: click.ro

Loading...

Citește și

Greşeli pe care le faci în timpul sexului

Ai stricat vreodată atmosfera cu ceva ce ai spus sau cu un anumit gest deplasat? …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.