duminică , 21 octombrie 2018 - 10:34

Cum recunoşti o femeie care se gândeşte tot timpul la sex

Reprezentanţii sexului tare care sunt în căutarea unei femei cu care să-şi pună în practică toate fanteziile sexuale, ar trebui să fie atenți pe cine aleg. Există posibilitatea să întâlnească pe cineva a cărei sexualitate nu are limite.

Nimfomania sau hipersexualitatea reprezintă dorinţa de neoprit de a face sex. Termenul se foloseşte numai în cazul femeilor niciodată satisfăcute din punct de vedere sexual, dependente de relaţii intime.

Cum distingi o astfel de femeie?
Ei bine, există câteva indicii care le dau de gol: femeile nimfomane se machiază, se imbracă, manâncă şi muncesc gândindu-se numai la sex. Ele nu reuşesc să aibă relaţii de durată decât în cazuri excepţionale, când partenerul reuşeşte să le satisfacă pe deplin, lucru deloc simplu.

Nu se implică emoţional, iar sexul cu ele este lipsit de sentimente. Se plictisesc repede de bărbaţii din viaţa lor şi, în ciuda faptului că au orgasme multiple, la un moment dat nu se mai simt satisfăcute.

O astfel de femeie este hiperactivă sexual şi impulsivă, singura activitate care îi stârneşte cu adevărat interesul este sexul, respectiv masturbarea. Chiar dacă uneori poate fi distractivă, nimfomania are şi o latură întunecată, ca orice altă dependenţă. Asta pentru că duce la relaţii sexuale incontrolabile, neprotejate, cu consecinţe fatale.

Din punct de vedere emoţional, o astfel de femeie poate fi mereu apatică, poate suferi de incapacitatea de a-şi exprima sentimentele, suprimate de o sete sexuala iraţioală. La un moment dat, nici orgasmele fără număr nu o mai pot ţine lângă un bărbat deoarece în scurt timp de la debutul relaţiei va fi doborâtă de o plictiseală apăsătoare şi va începe să caute altceva.

sursa: click.ro

Loading...

Citește și

5 lucruri pe care trebuie să le faci după o partidă de amor

O noapte de dragoste alături de persoana iubită te poate costa dur, dacă nu ai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.