Cum recunoşti o femeie care vrea să facă sex cu tine?

Unele femei nu sunt timide atunci când vor să dea de înţeles unui bărbat că vor să facă sex cu el. Cum recunoşti o femeie care vrea să facă sex cu tine? Semne sunt multe, important este să fii atent la ele.

De multe ori credem că doar bărbaţii fac primul pas când îşi doresc să facă sex cu o femeie, dar nu este chiar aşa. Specialiştii spun că, de fapt, femeile sunt cele care fac prima mişcare, numai că ele îşi arată disponibilitatea într-un alt mod. Cum recunoşti o femeie care vrea să facă sex cu tine? Face tot felul de gesturi care să-ţi atragă atenţia asupra ei.

Cum recunoşti o femeie care vrea să facă sex cu tine: zâmbeşte cu subînţeles
Este cunoscut faptul că o femeie nu zâmbeşte pur şi simplu unui bărbat decât dacă îl place. Cum recunoşti o femeie care vrea să facă sex cu tine? În momentul în care observi că cea din faţa ta nu îşi poate şterge zâmbetul cu subînţeles de pe buze atunci când te priveşte poţi fi sigur că intenţiile ei sunt cu totul şi cu totul altele.

Cum recunoşti o femeie care vrea să facă sex cu tine: după felul în care se comportă
Aproape orice bărbat poate să-şi dea seama foarte uşor când o femeie îl place sau vrea să facă sex cu el. Tot ceea ce trebuie să faci este să observi felul în care se comportă ea în prezenţa ta. În privinţa faptului cum recunoşti o femeie care vrea să facă sex cu tine, fii foarte atent la limbajul corpului ei şi acesta îţi va dezvălui adevăratele sale intenţii.

Cum recunoşti o femeie care vrea să facă sex cu tine: încercă să impresioneze
Cum recunoşti o femeie care vrea să facă sex cu tine? Modul în care te abordează sau vorbeşte cu tine este diferit de felul în care vorbeşte cu ceilalţi. Atunci când o femeie te place şi vrea să facă sex cu tine va încerca prin orice mijloace să te impresioneze, va părea mult mai interesată de ceea ce ai de spus şi va folosi o voce suavă pentru a scoate în evidenţă feminitatea.

Cum recunoşti o femeie care vrea să facă sex cu tine: simte să te atingă foarte des
Un bărbat poate să-şi dea seama când o femeie vrea să facă sex cu el atunci când ea simte nevoia să îl atingă foarte des pe diferite părţi ale corpului. În acest fel nu încearcă decât să-ţi atragă atenţia asupra ei, să-ţi sugereze că se simte bine în prezenţa ta şi că este disponibilă.

Cum recunoşti o femeie care vrea să facă sex cu tine: îţi invadează intimitatea
Când unei femei îi place de un bărbat şi vrea să facă sex cu el va dori să fie cât mai mult în preajma lui. Va simţi nevoia să stea cât se poate de aproape de el, chiar dacă este spaţiu suficient în jur. Cum recunoşti o femeie care vrea să facă sex cu tine? Adoră să fie în prezenţa ta, sperând că în acest fel îţi vei da seama că ea vrea mai mult.

sursa: click.ro

Loading...

Citește și

Greşeli pe care le faci în timpul sexului

Ai stricat vreodată atmosfera cu ceva ce ai spus sau cu un anumit gest deplasat? …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: