Cum repari o relație după adulter – 4 sfaturi prețioase

Cu toții suntem conștienți că infidelitatea poate distruge o căsnicie. Totuși, potrivit statisticilor, cele mai multe cupluri în care unul dintre parteneri a înșelat, au hotărât să nu se despartă. Cum repari o relație după adulter? Cu foarte multă înțelepciune și răbdare.

Procesul de vindecare a suferinței după o trădare în căsnicie nu este ceva ușor. Dimpotrivă, se poate întinde pe o perioadă mai lungă de timp, chiar câțiva ani. Cum repari o relație după adulter? Ambii parteneri trebuie să dea dovadă de foarte multă maturitate.

1. Onestitatea este punctul forte
Adulterul, odată comis, creează o durere nemărginită. Partenerul înșelat își va pierde cu siguranță încrederea în cel în care o investise și în care credea orbește. În această situație, cea mai importantă este onestitatea, de ambele părți. Cum repari o relație după adulter? Cei implicați în această poveste trebuie să-și spună punctul de vedere, să-și expună sentimentele și să afle din ce cauză au ajuns în această situație. Iar dacă partenerii de viață ajung la concluzia că ar fi bine să mai dea o șansă relației, trebuie să învețe să aibă din nou încredere unul în celălalt. Însă țineți cont de faptul că acest lucru nu este posibil fără onestitate.

2. Stabiliți reguli clare
Pentru oricare dintre noi, recăpătarea încrederii în persoana care ne-a dezamăgit este un lucru extrem de important, dar și foarte greu. Din acest motiv, este indicat să se stabilească niște reguli pe care ambii parteneri să le aibă în vedere și să le respecte. De exemplu, să-și facă mai mult timp unul pentru celălalt, să răspundă la telefon ori de câte ori este sunat și să comunice foarte mult. Cum repari o relație după adulter? Toate aceste aspecte aparent minore contribuie ușor, ușor la restabilirea încrederii pierdute.

3. Nu neglijați relația sexuală
Viața sexuală are un rol extrem de important în orice cuplu, chiar și după ce unul dintre parteneri a înșelat, deoarece acest lucru îi poate apropia din nou. Mai exact, persoana care a înșelat se va simții vinovată și va face tot ce este posibil să nu mai dezamăgească. Cum repari o relație după adulter? Învățați să o luați de la capăt exact ca la începuturile relației voastre. Împărtășiți-vă din nou dorințele, temerile și fanteziile pentru a vă putea face pe plac unul celuilalt și pentru a vă bucura împreună de o viață intimă împlinită și satisfăcătoare.

4. Conștiențizați că amândoi sunteți vinovați
Tendința oricărui cuplu în care unul dintre parteneri a înșelat este să dea vina pe celălalt. Cum repari o relație după adulter? În această situație este important să acceptați realitatea și să conștiențizați că amândoi sunteți vinovați atâta timp cât s-a ajuns într-o asemenea situație. Analizați împreună unde s-a produs ruptura și încercați să nu mai repetați aceleași greșeli nici de o parte, nici de cealăltă.

sursa: click.ro

Loading...

Citește și

Greşeli pe care le faci în timpul sexului

Ai stricat vreodată atmosfera cu ceva ce ai spus sau cu un anumit gest deplasat? …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: