Cum s-a îmbrăcat o FOCOASĂ gorjeancă la botezul nepoțelului ei!


În weekendul care tocmai a trecut a avut loc unul dintre cele mai frumoase evenimente din viața unui cunoscut manelist. Acesta împreună cu familia sa au participat la slujba de botez a noului membru al familiei. Florin Salam și-a botezat nepoțelul pe Matthias Ștefan, iar soția sa gorjeanca Roxana Dobre i-a fost alături. Aceasta a avut o apariție de senzație la eveniment.
În cursul zilei de sâmbătă, Betty Stoian, fiica lui Florin Salam, și Cătălin Vișănescu l-au creștinat pe micuțul lor, Matthias Ștefan. La fastuosul eveniment au fost membrii familie, dar și prietenii acestora.
Roxana Dobre a ales să poarte un costum complet negru, deux-pieces, care a furat privirile bărbaților din jur. Mai mult decât atât, s-a asortat perfect cu tatăl lui Betty Stoian, manelistul Florin Salam, afișându-se și el îmbrăcat la patru ace.
loading...
Loading...

Citește și

GATA, nu se mai ascund! Cuza din Târgu Jiu SĂRUT pasional cu SEXOASA de la Neatza cu Răzvan și Dani! FOTO

Despre faptul că cei doi ar avea o relație s-a speculat încă din luna iulie, …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: