Cum se face selectarea colectivă a deșeurilor la Bâlteni? Simplu, pui toate gunoaiele la un loc și nu le mai ridici o lună!


În spatele blocurilor din comuna Bâlteni este un fel de ghetou, în care mormanele de gunoi nu sunt ridicate nici când dau pe dinafară din ghenele încărcate până la refuz. Deși există spații amenajate, unde doar textual se face ,,colectarea selectivă a deșeurilor,, existând zone speciale de depozitare pentru deșeurile din sticlă, hârtie, plastice, nimeni nu respectă indicațiile ori cele alocate de operator, asta și pentru că și la acest capitol debandada este la ea acasă în localitatea cu administrație PNL.

Autoritățile din Bâlteni le-au dat posibilitatea cetățenilor să depoziteze cum vor mușchii lor gunoiul ,,selectiv,, asta deoarece erau conștienți că oamenii nu se vor conforma rigorilor dar și că nimeni nu le va ridica gunoiul la timp.
Așa că treaba asta cu selectarea deșeurilor este doar un moft, atâta timp cât în Bâlteni, după blocurile gri, se află focare de infecție. Câinii sunt singurii fericiți și dau din coadă când gunoiul dă pe lături iar locatarii nici nu-l mai pun în ghenele pline, ci îl aruncă direct pe pământ. Mirosul este pestilențial, dar inspectorii DSP și de la Garda de Mediu Gorj au muncă de birou, nu cu deplasare în teren ca să constate ilegalitățile.
Și astfel, lângă spațiile anoste de locuit cresc deșeurile, dar cine le mai simte când în localitate ilegalitățile miros de la distanță.

loading...
Loading...

Citește și

Iată cine sunt cele trei persoane susținute de liberali pentru postul de subprefect de Gorj!

Guvernul a decis în ședința de marți, 10 decembrie a.c., schimbarea din funcția de subprefect …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: