Cum se lucrează în patru cariere din CEO!


În această perioadă, aproape programul de lucru în aproape jumătate din carierele CE Oltenia va fi de 7 zile din 7. În funcţie de cererea de cărbune şi personalul de care dispune fiecare unitate, programul de lucru va fi modificat.

În luna iunie, sunt patru cariere în care se desfăşoară activitatea 7 zile din 7, fiind vorba pe zona Rovinari de carierele Peşteana şi Pinoasa, iar din cadrul EMC Motru, Lupoaia şi cariera Motru. „Există disponibilitatea, dacă există solicitări, să se treacă la un program de şapte zile şi în alte cariere, dar asta în funcţie de solicitări. În restul unităţilor, e un program de lucru normal, de cinci, respectiv şase zile”, a declarat Ion Ruşeţ, consilierul managerului Boza.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Un comentariu

  1. Ba la Motru , nu exista cariera Motru , exista doar cariera Lupoaia si Rosiuta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.