Cumnata directorului Minprest, angajată la Ambulanța Gorj! Concursul, derulat cu ACUZAȚII grave


Carmen Loredana Giorgi, cumnata directorului Minprest Serv Rovinari, Gabriel Giorgi, este, începând din această săptămână, angajată a Serviciului Județean de Ambulanță Gorj. Ruda directorului Minprest a promovat concursul, deși, la adresa sa, după proba scrisă, s-au făcut unele acuzații grave, legate de legătura sa de rudenie cu unul dintre membrii comisiei de concurs, dar și de faptul că, la un control ORL făcut înainte de scris, a fost găsită cu dopuri în urechi. De altfel, concursul a fost suspendat după scris, în urma contestației respective dar, a fost reluat, contestatoarea reușind să o întreacă pe cumnata lui Giorgi la proba de interviu. Rezultatul final a dat-o pe Giorgi câștigătoare, acesta fiind acum registrator medical la SJA Gorj.

Concursul pentru ocuparea postului vacant de registrator medical la Serviciul Județean de Ambulanță Gorj s-a finalizat vineri, pentru post concurând 18 persoane.
La un moment dat, acesta a fost chiar suspendat, la adresa unui membru al comisiei făcându-se acuzația că ar fi rudă cu una dintre candidate. Mai exact, cumnatul candidatei Carmen Loredana Giorgi era nașul uneia dintre persoanele din comisia de concurs, fapt care a fost speculat de una dintre candidate, conducerea SJA oprind concursul pentru a se vedea dacă lucrurile se confirmă sau nu.

Rude, dar de departe

Comisia care a verificat contestația a considerat însă, după suspendarea concursului, că legăturile de rudenie ar fi îndepărtate, decizându-se astfel respingerea contestației candidatei Dana Gabriela Tița, care obținuse 52,57 de puncte la scris, spre deosebire de Loredana Giorgi care a luat 95,24 de puncte la această probă.

Concursul se reia, potrivit anunțului postat pe site-ul SJA Gorj, cu proba de interviu, unde candidata Giorgi obține 88,50 de puncte, iar Tița, 94 de puncte. În urma cumulării punctajului de la scris cu cel de la interviu, câștigătoarea postului de la SJA este declarată însă, vineri, soția fratelui directorului Gabriel Giorgi.
Potrivit presei locale, după proba scrisă, candidata Tița a făcut o plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, legat de felul în care s-a derulat concursul, adică proba scrisă.

Concursul, terminat, nu și dosarul penal

Tița s-a plans procurorilor că baremele de corectare ale subiectelor nu ar fi fost întocmite punctual și detaliat pentru fiecare subiect în parte, că subiectele de examen ar fi fost ambigue și nepunctate corespunzător, că examenul ar fi început cu o întârziere de 40 de minute față de ora stabilită, dar și că unul dintre candidați ar fi părăsit sala după două minute, cu subiectele de concurs asupra sa. Candidata a mai considerat că acest concurs ar fi fost fraudat în dauna celorlalți candidați fiind favorizată, în opinia respectivei, candidata Giorgi Carmen Loredana, asta și pentru că fratele soțului acesteia ar fi nașul președintei de comisie dr. Gherghe Valeria.

loading...
Loading...

Citește și

GOSPODAR CA MINE NU-I! | Primarul Coiculescu de la Arcani a muncit o viață pentru un salon de vânătoare! Casa în care locuiește a primit-o moștenire

Aristică Coiculescu, primarul de Arcani, liberal dar cu dragoste mărturisită pentru PSD, trăiește modest, asta …

2 comentarii

  1. Poate se sesizeaza cineva si la Minprest sa vad cum a fost promovata Loredana Covei !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: