Cupă: „Ruşet ar trebui să îşi ceară public scuze pentru afirmaţiile sale”

Cupa-si-Flutur

Deputatul liberal a ieșit cu noi precizări, după schimbul de replici pe care l-a avut, luni, cu prim-vicepreședintele FNME.

Tensiunile dintre parlamentarul PNL, Ion Cupă, și liderul Federației Naționale Mine Energie, Ion Rușeț, continuă. Deputatul de pe Colegiul numărul 1 a venit marți cu noi precizări după ce prim-vicepreședintele FNME i-a transmis să vorbească mai mult despre activitatea sa parlamentară, nu despre sindicate. „Constatăm cu regret modul inexact în care au fost preluate declarațiile domnului deputat Ion Cupă, privind lupta pentru putere care se dă în mişcarea sindicală. Domnul deputat nu a declarat niciodată că există două tabere, cu atât mai mult nu a precizat faptul că o tabără ar fi condusă de Marin Condescu, iar cealaltă de Ion Ruşet, aşa cum se înţelege din materialul difuzat de dumneavoastră. Ion Cupă nu a făcut niciodată o radiografie a mişcării sindicale, iar, dacă ar fi onest, domnul Ion Ruşet ar trebui să îşi ceară public scuze pentru afirmaţiile nefondate făcute la adresa domnului deputat. În ceea ce priveşte declaratiile făcute de Ion Ruşet, referitoare la faptul că domnul deputat Ion Cupă nu mai trece prin judeţul Gorj, şi şi-a mutat domiciliul în alt judeţ, precizăm faptul că acestea sunt total neadevărate. Pentru a se convinge, îl aşteptăm pe domnul Ruşet la unul din cele două cabinete parlamentare, Târgu Jiu sau Tismana, unde se poate înscrie în audienţă. Este trist că preocuparea în acest moment a domnului Ion Ruşet este să facă diversiuni mediatice, în loc să se ocupe de problemele care preocupă, în acest moment, membrii de sindicat ai FNME. Având în vedere cele prezentate mai sus, aşteptăm o abordare obiectivă în viitoarele articole”, se arată în comunicatul de presă venit de la cabinetul parlamentar al deputatului Ion Cupă.

Loading...

Citește și

El este candidatul PSD la Primăria Tg-Jiu!

Președintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, a anunțat, joi, că Ciprian Florescu  este candidatul susținut …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.