Curățenia de primăvară în linie dreaptă la Târgu-Jiu


Marcel Romanescu a dat startul la curățenia de primăvară în municipiu. Primăria Târgu-Jiu a început acţiunile specifice curăţeniei de primăvară. În următoarea perioadă se vor desfăşura activităţi de salubrizare/ igenizare pe toată raza municipiului, activităţi ce se vor executa: pe străzi, în parcuri şi in locuri de recreere, în jurul blocurilor, în jurul şcolilor, pe malurile râurilor, în jurul instituțiilor publice, etc.

„Astăzi am dat publicității cartierele și datele în care se va intra la curățenie în datele imediat următoare. Vorbim de o lună și ceva, de pe 8 Martie până înainte de Sărbătorile Pascale și Asociațiile și cetățenii trebuie să ne asigure condițiile optime pentru a putea să facem curățenie așa cum trebuie făcut în perioada de primăvară”, a declarat edilul municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, în cadrul unei conferințe de presă.
Programul de curățenie este structurat pe 3 etape, după cum declară Ionut Jilaveanu, seful Serviciului Gospodarire din cadrul Primăriei Târgu-Jiu.
„Programul de curățenie este structurat în trei capitole: igienizare în cartierele de blocuri acolo unde sunt și suprafețe mari de spații verzi și este ceva mai mult de muncă decât în cartierele de case, igienizarea cartierelor de blocuri, întreținerea spațiilor verzi din aceste cartiere și întreținerea locurilor de joacă și a mobilierului urban din aceste zone”, a declarat Ionuț Jilăveanu.

loading...
Loading...

Citește și

Sesizări grave făcute de o gorjeancă la adresa unei firme din Târgu Jiu!

O gorjeancă sesizează prin intermediul paginii sale de socializare faptul că o firmă din Târgu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: