Curent electric în zona de case pentru tineri aflată în Turceni


Tinerii din Turceni care au primit din partea autorităților locale teren în baza Legii nr.15/2003 vor avea parte în curând de rețeaua de energie electrică. Pe strada Sf. Dumitru din Stolojani se lucrează la extinderea rețelei de joasă tensiune și a iluminatului public în zonă.

„Respectăm dreptul fiecărui cetățean și depunem toate eforturile pentru a asigura accesul fiecăruia la serviciile de utilități publice. Pe strada Sf. Dumitru din Stolojani au fost atribuite suprafețe de teren în vederea construirii de case pentru tineri în baza Legii nr.15/2003 privind sprijinul acordat tinerilor pentru construirea unei locuințe proprietate personală. În urma solicitărilor unor cetățeni care au adus la cunoștință faptul că în zonă nu există posibilitatea de racordare la rețeaua de energie electrică, s-a procedat la întocmirea unui proiect care să rezolve această situație. Astfel, în acest moment, se execută lucrări pentru extinderea rețelei de joasă tensiune și iluminatului public în zona de locuințe noi de pe strada Sf. Dumitru, cu o lungime de aproximativ 200m”, a anunțat pe pagina de socializare primarul din Turceni, Cristina Cilibiu.

loading...
Loading...

Citește și

Control al Direcției Publice la o primărie din Gorj! Edilul a cerut verificarea, supărat pe asistenții comunitari

Un control amplu s-a desfășurat ieri la Primăria Albeni, câțiva reprezentanți ai Direcției de Sănătate …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.