duminică , 26 ianuarie 2020 - 10:22

Cursuri gratuite pentru profesorii de engleză

profesori

Departamentul Biroului de Stat pentru educație și afaceri culturale al Statelor Unite ale Americii, în parteneriat cu American English at State – centru de resurse pentru predare și învățare a limbii engleze şi a culturii americane – şi Universitatea din Oregon, derulează proiectul  pilot de cursuri online masive pentru cadrele didactice care predau Limba engleză. Mai exact, este vorba despre un curs gratuit (MOOC) pentru profesorii de limba engleză, din România, care doresc să îşi îmbunătăţească metodele de predare.
Cursul oferă un bogat sortiment multimedia într-un mediu unic  de colaborare, iar participanții pot interacționa cu profesori de top, în limba engleză – clasică din întreaga lume. Forumurile de discuții interactive vor permite participanților să facă schimb de idei pentru a spori experiența lor de predare în limba engleză. Beneficiile acestui curs le vor  permite profesorilor să stabilească, să adapteze și să evalueze metodele lor, materialele didactice, la activităţi din clasă pentru a îmbunătăți studiul elevilor lor care învaţă limba engleză.
Cei care doresc să afle mai multe detalii referitoare la acest proiect o pot face accesând site-ul http://go.usa.gov/KSAj.

loading...
Loading...

Citește și

Tot ce trebuie să știi despre declarația unică 2020

Declaraţia unică are câteva modificări faţă de cea de anul precedent. Este vorba despre Declarația …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.