duminică , 23 februarie 2020 - 16:34

Daiana Mergea, soția tenismenului târgujian: „Ne dorim să ne mărim familia!”

Florin-Mergea-tenismen1

Soția tenismenului gorjean Florin Mergea, Daiana, vorbește în următorul interviul despre planurile de viitor, despre dragostea care îi unește de aproape zece ani și despre ideea de a avea un copil, care le-ar încununa frumoasa poveste de dragoste.

Tenismenul Florin Mergea s-a căsătorit cu medicul Daiana în toamna anului 2009, în cadrul unei superbe ceremonii, la Târgu-Jiu. Sunt împreună de aproximativ zece ani și iubirea care îi unește are rădăcini adânci. Daiana i-a fost alături lui Florin în cele mai grele momente, ea fiind cea care l-a ajutat să revină în tenis. Chiar de ziua sa, când a împlinit 30 de ani, Florin Mergea posta un mesaj emoționant despre soția sa, frumoasa Daiana Mergea: „Vă mulțumesc tuturor pentru urări și mesajele de după meci. Adevărul este, din nou, că nu aș fi aici fără soția mea. Acum două zile am avut o discuție cu ea despre cum atitudinea mea nu era bună și despre cum afecta negativ atât jocul meu, cât și pe cei din jurul meu. Nu s-a lăsat până nu am acceptat adevărul. Astăzi am învins cea mai bună echipă din istorie și sincer, toate mesajele de felicitări ar trebui să meargă spre ea! Eu am fost pe teren, dar ea a fost și este scânteia de care am avut mereu nevoie”, a scris, pe 26 ianuarie, tenismenul Florin Mergea, pe pagina sa de socializare. În rândurile de mai jos vă prezentăm un interviu cu Daiana Mergea, soția tenismenului.

Reporter: Doamna Mergea, dumneavoastră și Florin Mergea sunteți unul dintre cele mai frumoase și urmărite cupluri din România, mai ales printre iubitorii de tenis. Nu doar în România, când vine vorba despre pasionații sportului alb! Cum a fost anul 2014 pentru dvs și cum este începutul acestui an, cu ultimele victorii ale soțului dumneavoastră?
Daiana Mergea: Am avut un început de an bun, suntem mulțumiți. Băieții sunt încă la început ca echipă, avem multe lucruri de pus la punct, sfârșitul anului trecut a fost unul cu multe accidentări pentru Dom, n-am avut o continuitate în antrenamente și în meciuri.

Florin-Mergea-tenismen-2

Rep.: Dumneavoastră sunteți cea care i-ați readus pofta de viață și de tenis soțului. Florin Mergea scris zilele trecute pe Facebook că dumneavoastră sunteți „scânteia de care are nevoie!”. Ce este el pentru dumneavoastră?
D.M.: Prefer să nu răspund la această întrebare, deoarece, nu îmi place să vorbesc prea mult public despre relația noastră. Pot spune că ne considerăm foarte norocoși.

Rep.: Cum ați descrie relația dumneavoastră? Din afară se vede că vă completați recuproc, că iubirea ce vă leagă este profundă. Care au fost cele mai frumoase momente de până acum?
D.M.: Nu îmi place să vorbesc public despre relația noastră, dar pot spune că ne considerăm foarte, foarte norocoși. Suntem de aproape zece ani împreună, au fost foarte multe momente frumoase, este greu să aleg unul. De la prima noastră vacanță împreună la Paris, momentul în care m-a cerut în căsătorie la New York, primul brad de Crăciun făcut împreună în casa noastră, momentul în care am luat-o pe Blacky (cățelușa noastră, care acum stă cu mama mea) la noi acasă, sărbătorirea primelor 12 puncte câștigate la Iasi (primul futures jucat acum 3 ani și ceva), toate sunt momente speciale pentru noi.

Rep.: În ultimii ani l-ați însoțit mereu pe soțul dvs. în turnee, sunteți sprijinul dânsului. Câte țări ați vizitat împreună în acești ani și care v-a plăcut cel mai mult?
D.M.: Foarte multe, nu pot să dau un număr exact, călătorim cel puțin 30 de săptămâni pe an, fiecare săptămână înseamnă alt oraș, poate alta țara, chiar alt continent. Sunt multe locuri frumoase, Londra, Melbourne, Rio de Janeiro, San Francisco, Tokyo sunt printre favoritele noastre.

Rep.: Dumneavoastră sunteți cel mai înfocat suporter al soţului, dar aveți şi multe alte atribuţii în bunul mers al activităţii, fiind nutriţionist, preparator fizic, psiholog. Care este rețeta succesului tenismenului Florin Mergea?
D.M.: Nu există rețeta succesului. Este o greșeală care se face frecvent, în România cu atât mai mult. Dacă X sau Y a ajuns sus făcând asta, înseamnă ca asta este „rețeta succesului”, asta trebuie făcut pentru a ajunge în top. Fiecare persoană este în felul său, fiecare sportiv are personalitatea sa, lucruri la care reacționează bine, lucruri care îl trag în jos. În cazul lui Florin, liniștea mentală și regăsirea bucuriei de a juca, de a fi pe terenul de tenis, au fost esențiale în revenirea lui.

Florin-si-Daiana-Mergea-tenismen-3

Rep.: Cât de des ajungeți în Gorj? Vă este dor de timpul petrecut în Gorj, în familia dvs. de aici? Ați schimba ceva la viața dumneavoastră?
D.M.: Cred că începe să îți fie dor de trecut după o anumită vârstă, sau atunci când nu ești fericit în prezent. Aici nu este cazul! Ceea ce trăim acum este foarte frumos, sunt momente și experiențe cu care sigur nu o să ne mai întâlnim peste câțiva ani, încercăm să ne bucurăm de fiecare clipă și să nu ne gândim la aspectele negative, unul dintre ele fiind faptul că ajungem foarte rar la Târgu-Jiu, câteodată nici chiar de sărbători.

Rep.: Ce sfaturi aveți pentru tinerii pasionați de sport, care, poate, uneori vor să renunțe?
D.M.: Nu mă simt în măsură să dau sfaturi tinerilor sportivi, situația noastră a fost una cu totul aparte, nu pot să generalizez. În schimb, cu siguranță, Florin ar avea foarte multe sfaturi de dat.

Rep.: Ce vă doriți pentru viitor?
D.M.: În primul rând, ne dorim să fim sănătoși, este cel mai important. Apoi, în plan profesional, să ajungem cât mai sus în clasament (top 10 e următorul prag) și să ne calificăm la Turneul Campionilor. În plan personal, ne dorim amândoi să ne mărim familia în viitorul apropiat!

Loading...

Citește și

Stadiul implementării proiectului de construire a unui grup energetic nou de 600 MW la Sucursala Electrocentrale Rovinari din cadrul CEO

Andrei Maioreanu, Secretar de Stat în Ministerul Energiei ne prezintă în interviul de mai jos …

Un comentariu

  1. Sa va dea Dumnezeu sanatate, noroc si indeplinirea tuturor dorintelor.
    Faceti cinste Romanieii.
    Dan Balotescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.