Daruri pentru copiii din Centrul maternal de la elevii Liceului Teologic

teologic-33

În săptămâna „Școala Altfel”, elevii Liceului Teologic, sub îndrumarea cadrelor didactice, au organizat o serie de activități menite să îi conștientizeze pe tineri în legătură cu lucrurile importante în viață.
Astfel, zilele trecute, elevii au participat la acțiuni de voluntariat și au strâns alimente, haine, jucării, pe care le-au dăruit copiilor de la Centrul Maternal Târgu-Jiu. Elevii au fost însoțiți de Angelica Mirea, Nicoleta Pîrlea și Gabriela Pachiu. „Am avut acțiuni interesante toată săptămâna «Școala Altfel»: voluntariat, concursuri sportive, concursuri de karaoke, audiții muzicale și vizionare de documentare. De asemenea, una dintre cele mai importante activități a fost vizita la Centrul maternal, acolo unde am dus daruri copiilor. Elevii Liceului Teologic au arătat că le pasă, că se pot implica spre ajutorarea altora, că pot dona bani, alimente, jucării pentru copiii care nu au ce le trebuie. Este perioada postului Paștelui și am încercat să îi învățăm pe copii ce este bine. Este important să fie oameni buni, darnici, tineri care se implică pentru a ajuta semenii”, a spus Angelica Mirea, profesor la Liceul Teologic din Târgu-Jiu.

loading...
Loading...

Citește și

Tot ce trebuie să știi despre declarația unică 2020

Declaraţia unică are câteva modificări faţă de cea de anul precedent. Este vorba despre Declarația …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.