miercuri , 26 februarie 2020 - 19:22

DD de la IPJ Gorj a învins-o la fond pe Georgiana Elviruța care îi cerea plata avortului făcut la cerere și 1 leu daune morale!


Georgiana Elviruța Dalimon, tânăra studentă la Drept originară din Gorj, care s-a dat rănită pe un post public de televiziune spunând că ar fi fost victima inocentă a comandatului Inspectoratului Județean de Poliție Gorj și susținând, sus și tare, că ar avea dovezi solide împotriva lui Decebal Drăghia, în legătură cu o presupusă aventura avută cu acesta, a pierdut, la fond, procesul intentat lui DD. Spunem DD, deoarece la Judecătoria Motru, instanță de fond, Decebal Drăghia a cerut să-i fie protejate datele cu caracter personal urmare a funcției importante ocupate la cârma IPJ Gorj. În cinci termene, mai exact în perioada februarie-iulie 2019, o instanță a Judecătorieie Motru îi respinge însă cererea studentei Georgiana, implicată cu ani în urmă într-un dosar penal de prostituție, dosarul mutându-se acum la Tribunalul Gorj.

„Respinge cererea pentru pretenţii formulată de reclamantă. Respinge cererea pentru aplicarea unei amenzi judiciare reclamantei, cerere formulată de pârât. Cu apel”, a decis instanța Judecătoriei Motru pe 4 iulie 2019 în dosarul civil nr. 131/263/2019 cauza Dalimon vs. DD(n.r. Decebal Drăghia).

Studenta implicată în trecut într-un dosar de prostituție nu a dovedit astfel că deține probele indubitabile cu care se lăuda nu demult la un post central de televiziune împotriva șefului IPJ Gorj, aceasta nereușind să câștige de la DD nici măcar un leu daune morale și nici cei 800 de lei, costul avortului pe care l-a suferit anul trecut. Și lui Drăghia i se respinge cererea achitării de către reclamantă a unei amenzi judiciare.
Dosarul s-a mutat la Tribunalul Gorj, atât Georgiana Elviruța cât și DD făcând apel la sentința primită la fond. Pe data de 7 octombrie se va judeca primul termen în acest dosar la Tribunalul Gorj.
Acuzele lui Georgiana Elviruța Dalimon au ținut în șah numirea lui Decebal Drăghia la cârma IPJ Gorj, după câștigarea de către acesta, prin concurs, a postului de comandant. Tânăra implicată în cunoscutul dosar ,,prostituție pentru VIP-uri,, și-a pus poalele în cap la o televiziune, vorbind de ,,suferințele,, sale provocate de Drăghia, cu care spunea că a avut o relație care s-ar fi terminat după ce respectiva a făcut un avort.
Acesta vorbea de probe importante pe care le-ar deține în acest sens, fragmente din discuțiile cu Drăghia cât și imagini cu cei doi, dar pe care nu le-a prezentat în schimb niciodată.

Loading...

Citește și

Panică doar pentru unii la Peșteana de coronavirus! Vecinul primarului și vărul vicelui de Bîlteni ară nepăsători în albia majoră a Jiului

Legea interzice efectuarea de lucrări în albia majoră a Jiului dar, cu toate acestea la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.