De ce consideră LIDERUL PSD Gorj NECESARĂ intrarea în OPOZIŢIE


Preşedintele organizaţiei judeţene a PSD, Mihai Weber, crede că după ieşirea de la guvernare partidul îşi poate recăpăta gradul de încredere pe care l-a avut în 2016.

Liderul PSD Gorj spune că, acum, este momentul cel mai potrivit pentru ca partidul să se reformeze. Mihai Weber îi linişteşte înainte de alegerile prezidenţiale şi pe primarii din judeţ care se temeau că nu vor mai primi bani pentru funcţioarea autorităţilor locale. Deputatul îi asigură că vor veni bani pentru toate solicitările lor. “Era necesară această perioadă de a trece în Opoziţie pentru Partidul Social Democrat din două motive: în primul rând, era singura modalitate de a recăpăta gradul de încredere pe care partidul l-a avut în 2016. Numai în Opoziţie există posibilitatea de a compara realizările unui guvern cu cele altui guvern. În al doilea rând, era necesară pentru că atunci se pot face reforme, în care trebuie să te numeri, să ştii exact cu cine pleci la drum. Este singura perioadă în care partidul poate tria pe cei care au fost în partid doar având anumite interese. Mai bine pleci la luptă cu 100 de soldaţi hotărâţi decât cu 2-300, care fac balet. Primarii din județ vor veni bani, în urma rectificării bugetare, pentru toate cheltuielile de funcționare și sociale, dar și pentru investițiile pe PNDL1 și PNDL2. Vor fi aprobate toate solicitările unităților teritorial-administrative. Nu au de ce să fie îngrijorați”, a declarat Mihai Weber.

Loading...

Citește și

El este candidatul PSD la Primăria Tg-Jiu!

Președintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, a anunțat, joi, că Ciprian Florescu  este candidatul susținut …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.