De ce sa alegi casa de avocatura AndrewID pentru servicii juridice profesionale

Intr-o societate in continua schimbare, problemele juridice pot fi la ordinea zilei daca nu sunt respectate anumite reglementari. Tocmai din acest motiv, nevoia consultarii unui avocat dintr-o casa de avocatura devine din ce in ce mai stringenta pentru persoanele juridice si firmele care isi propun sa isi desfasoare activitatea in conditii legale. Fundamentata in baza conceptului New Law, casa de avocatura AndrewID isi propune sa eficientizeze modul de punere in aplicare al serviciilor juridice, astfel incat relatia dintre avocat si client sa se desfasoare intr-un mod cat mai profesionist. Iata cum isi propune echipa AndrewID sa livreze servcii juridice de calitate, privite dintr-o perspectiva moderna, orientata in avantajul clientilor!

Nevoile clientului, o prioritate

O casa de avocatura profesionista va sti intotdeauna sa puna in prim-plan nevoile actuale ale clientilor sai, astfel incat sa solutioneze cat mai repede problemele juridice. Daca esti in cautarea unei societati profesionale de avocati, e important sa colaborezi cu o casa de avocatura care detine multiple specializari, atat pe zona de lucru cu persoana fizica, cat si pe segmentul de business. O alegere inspirata este casa de avocatura AndrewID, care ofera o gama de servicii, consultanta si asistenta juridica in diverse ramuri ale dreptului. Dincolo de probleme specifice de Drept Civil, vorbim de litigii, proceduri de achizitii publice, contracte comerciale, consultanta in IT si Protectia Datelor, tranzactii imobiliare si Drept Sportiv.

Onorarii flexibile, in avantajul clientului

Conceptul New Law a fost implementat pentru a fi in avantajul clientului, intrucat acesta nu este taxat in functie de numarul de ore alocate de catre echipa de avocati, ci are o taxa fixa, un fel de abonament ce poate fi schimbat in functie de serviciile oferite. Conceptul exista si in legislatie, insa practica merge mai mult spre taxarea pe ora. Spre exemplu, AndrewID este o casa de avocatura care a eliminat timesheet-urile, facturarea orara si discutiile cu clientii referitoare la timpul alocat unui task. Prin acest mod, se asigura o transparenta totala in relatia client-avocat iar performantele pot fi atinse mult mai usor. Practicarea onorariilor flexibile, bazate pe nevoile reale ale clientilor, se dovedeste a fi din ce in ce mai apreciata atat de catre beneficiarii serviciilor, cat si de catre avocati. Pentru a veni in sprijinul clientilor sai, casa de avocatura AndrewID accepta si plata onorariilor in criptomonede.

Experienta, un criteriu important

Atunci cand vine vorba de colaborarea cu o casa de avocatura, experienta este extrem de relevanta, intrucat cunoasterea aprofundata a domeniului reprezinta cheia spre succesul tuturor proceselor de ordin juridic. Cand vorbim de o echipa bine integrata, abilitatile si experienta membrilor ei se impletesc pentru a oferi servicii de cea mai buna calitate clientilor. Specialistii AndrewID garanteaza servicii juridice echitabile la preturi extrem de accesibile pentru ca nevoia consultarii unui avocat sa devina o prioritate, si nu o ultima alegere in prag de colaps.

Pentru consiliere juridica si servicii in-house, Andrewid.ro pune la dispozitia clientilor sai o oferta variata de servicii de specialitate din diferite ramuri ale dreptului precum Drept Comercial, Drept Administrativ, Drept Fiscal etc.

Loading...

Citește și

Ce calitati feminine definesc succesul intr-un studio de videochat din Bucuresti

La fel ca fericirea, succesul este un termen relativ pentru fiecare dintre noi. Tocmai de …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: