De referendum, un procuror s-a plimbat cu o caleașcă prin municipiu!


Procurorul Emil Lădaru de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Motru a fost văzut sâmbătă, în ziua referendumului pentru familie, într-o căleașcă de nuntă. Alături de magistrat, îmbrăcat la patru ace, se afla soția acestuia dar și doi tineri căsătoriți din localitate. În caleașca împodobită se aflau astfel procurorul, în calitate de naș, nașa și mirii.

Elena Cristina și Cătălin Basica sunt cei doi tineri din Motru care și-au unit destinele în ziua referendumului pentru familie, arătând astfel locuitorilor municipiului că familia tradițională este formată dintr-un bărbat și o femeie. Legalizarea căsătoriei dintre cei doi soți s-a făcut de către un procuror, Emil Lădaru de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Motru, și soția acestuia, fiind cei care i-au condus la altar pe cei doi tineri din localitate, care muncesc peste hotare.
Cetățenii orașului au rămas însă uimiți când l-au văzut pe procuror în căleașca împodobită, plimbată pe străzile din oraș. Petrecerea de nuntă s-a organizat seara la unul dintre saloanele cunoscute din oraș ale afaceristului Rămescu.

loading...
Loading...

Citește și

Ministru secretar de stat, într-o vizită neanunțată la două dintre carierele miniere ale CEO

Andrei Maioreanu, secretar de stat în cadrul Ministerului Energiei, a fost prezent miercuri dimineață la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.