miercuri , 17 octombrie 2018 - 17:57

Decizia judecătorilor pentru polițistul din Târgu-Jiu care a condus BEAT și s-a oprit în mașina din față! Etilotestul a indicat 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat

Trimis recent în judecată pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, agentul Cristian Bordea, din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu, a aflat, miercuri, prima decizie a magistraților Judecătoriei Târgu-Jiu.

Instanța a analizat măsurile şi excepţiile dispuse de judecătorul de cameră preliminară.
„Constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, privind pe inculpatul Bordea Iulian Cristian, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecării cauzei privind pe inculpatul Bordea Iulian Cristian. Cu drept de contestație în termen de trei zile de la comunicarea încheierii”, au decis judecătorii.
Fapta a fost comisă în luna septembrie a anului trecut, când bărbatul era în timpul liber. Acesta a provocat o tamponare, pe strada Barajelor, din municipiu. Cristian Bordea a condus autoturismul personal, după ce a consumat băuturi alcoolice.
„Nu o să îmi dau demisia, cum să îmi dau demisia? A fost o greşeală omenească, pe care o recunosc, nu mi-am dat seama, am greşit. Mergeam spre casă. Nu a fost ziua nimănui, mergeam spre casă, m-am întâlnit cu cineva, am stat de vorbă şi mergeam spre casă. Mi-a ieşit un tir în faţă, eu l-am evitat şi am intrat în băiatul acela, care mi-e chiar prieten. Pur şi simplu ne-am intersectat. Nu au fost victime”, a declarat, la acel moment, Cristian Bordea.
Acesta ar fi putut scăpa basma curată, dacă fratele lui, tot om al legii, nu ar fi anunţat evenimentul. „Fratele meu, care era de serviciu, a anunţat evenimentul. S-a speriat, nu a văzut că sunt eu, e normal ca un poliţist să anunţe repede, a ieşit fum de airbag-uri şi s-a gândit că ia foc maşina. Fratele era de serviciu pe zona respectivă, nu era în maşină, eram singur în maşină. Nu a văzut că sunt eu, după a aflat. El fiind de serviciu s-a speriat că ia foc o maşină. Dar nu a fost nicio problemă. Într-adevăr, am greşit. Eu nu consum alcool de ani de zile. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Nu am consumat bere, nu mă întrebaţi. Am greşit. Mă bucur din suflet că nu au fost victime. Nu am omorât pe nimeni. Eram în timpul liber. Presupun că o să fiu cercetat şi îmi asum orice greşeală”, a mai declarat agentul.
„S-a întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului. A fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, după tamponare.

loading...
Loading...

Citește și

Gest impresionant făcut de purtătorul de cuvânt al ISU Gorj, în Capitală

Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj, a fost marți …

Un comentariu

  1. Asta e o știre cu un impact deosebit . Știrile cu revocarea șefei DNA sunt nimic pe lângă aceasta știre .Vai Vai 😂😂😂😂 de aia nu mai citește nimeni ziarele 😛😛😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.