DECIZIE CAPITALĂ pentru Complexul Energetic Oltenia! Cea mai mare schimbare!

ceo

Dorinţa Fondului Proprietatea s-a împlinit. CEO îşi mută sediul social. Pentru moment, se vorbeşte despre schimbarea adresei CEO într-un birou care îi aparţine, în Capitală, cu câţiva funcţionari. Astfel, sediul social – acolo unde se va primi toată corespondenţa –  va fi mutat de la Târgu Jiu în strada Badea Cârţan din Bucureşti, actuala administraţie încercând să facă o mutare mult mai amplă şi importantă într-un viitor nu prea îndepărtat.

 

După o scurtă perioadă, din lipsă de spaţiu, „cartierul general” al CEO va fi mutat din Badea Cârţan în Bulevardul Lacul Tei, fix într-o clădire a Termoelectrica, unde nu mai funcţionează nimic. Administraţia CEO face demersuri pentru închirierea şi într-un final cumpărarea a unul sau două etaje. Surse avizate din Ministerul Energiei spun însă că lucurile nu se vor schimba prea mult.

Modelul Transgaz

Persoane avizate din Ministerul Energiei afirmă că mutarea sediului social al companiei, la Bucureşti, nu este o schimbare majoră, Directoratul urmând să funcţioneze la Târgu Jiu. Motivaţia pentru cea mai mare schimbare cu privire la Complexul Energetic Oltenia, producător de energie din Gorj, ar fi că accesarea unor fonduri europene pentru investiţii s-ar face mult mai uşor. CEO ar urma modelul Transgaz: de la Mediaş, în Capitală.

AGEA va decide

Mutarea sediului social a fost stabilit într-o şedinţă a Consiliului de Supraveghere. Faptul că informaţia a ajuns în presă a generat scandal între unii din membrii Directoratului. Adunarea Generală Extraordinară se va întruni în şedinţă, miercuri, pentru a aproba singurul punct de pe ordinea de zi şi anume, mutarea sediului social al CEO. Numai că nici aspect nu figurează pe site-ul oficial al companiei, cu privire la întrunirile AGEA şi ordinea de zi.

FP a cerut, de mai multe ori, mutarea sediului la Bucureşti

Amintim faptul că Fondul Proprietatea a cerut în repetate rânduri mutarea sediului CEO, la Bucureşti. Autorităţile judeţene dar şi fosta conducere a companiei s-au opus în permanent unei asemenea măsuri. În aceste zile, însă, se pare că această problemă este tratată de actuala conducere a Ministerului Energiei într-un mod favorabil Fondului Proprietatea. „Nu există o schimbare mai mare… Această decizie nu cred că va putea fi stopată. Este nevoie ca politicienii să încerce să sensibilizeze acţionarii în aşa fel încât aceştia să nu aprobe mutarea sediului social al CEO. Numai că, o parte dintre aceştia, cei de la PNL, ştiau de acum o lună de solicitarea Fondului Proprietatea şi că aceasta va fi luată în calcul. Noi ne-am opus de fiecare dată… Probabil că vor dispărea câteva sute de locuri de muncă şi vor fi înfiinţate altele, dar la Bucureşti. E o bătaie de joc la adresa gorjenilor”, a declarat fostul director general al companiei, Laurenţiu Ciurel.

Loading...

Citește și

Primarul Pigui, condamnat la 1 an de închisoare, cu amânarea aplicării pedepsei! L-a instigat pe șoferul Primăriei Peștișani să dea declarații false organelor judiciare!

Primarul comunei Peștișani, Cosmin Pigui, a fost condamnat, marți, 28 ianuarie a.c., la 1 an …

4 comentarii

  1. Ce atragere de fonduri. Impozitul pe salarii a mii de angajati se vor duce la Bucuresti. Muncesc fraierii prin Rovinari,Turceni,Matasari, prin vant,ploaie,noroi si beneficiaza gaozarii cocliti de bucuresti de bani in plus, in loc sa beneficieze localitatile pe raza carora isi desfasoara activitatea unitatile CEO. Halal tara.

  2. Sa ia și poluarea din Gorj cu ei!!!!Fraților nu se mai poate!Oltenia suntem noi !hai în strada

  3. Călinoiu, vezi ce-ai făcut tu şi Ponta ? Fraierii dracului, aţi dus Gorjul de râpă !

  4. Faptul ca unul ca Ciurel a ajuns sa conducă o societate comercială cu mai mult de 9 angajați si capital social mai mare de 200 de lei e batjocura la adresa tuturor romanilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.