DECIZIE în CEO. TOATE EXCAVATOARELE vor fi VERIFICATE


Doru Vişan a dispus verificarea stării tehnice a tuturor excavatoarelor din carierele CE Oltenia după ce, săptămâna trecută, un excavator de mari dimensiuni s-a prăbuşit, la Cariera Alunu din judeţul Vâlcea.

Secretarul de stat din Ministerul Energiei a anunţat că a fost emis deja un ordin al Directoratului Complexului Energetic Oltenia în urma căruia se va face o analiză a utilajelor. Doru Vişan spune că se doreşte asigurarea condiţiilor de siguranţă pentru a se preîntâmpina producerea unei eveniment similar cu cel petrecut la Cariera Alunu. “Cariera Alunu se află în administrarea CET Govora, care se subordonează Consiliului Judeţean Vâlcea. Acolo, se face o analiză de către Prefectura Vâlcea, ISU şi alte organe abilitate. Înţeleg că, în primă fază, cauza producerii incidentului este o alunecare de teren. Pentru Ministerul Energiei, care este acţionar la Complexul Energetic Oltenia, care deţine astfel de excavatoare ca cel de la Alunu, este foarte important să analizăm situaţia acestora în contextul a ceea ce s-a întâmplat. Ca urmare, am dispus şi s-a emis un ordin de Directorat în baza căruia se vor verifica în perioada imediat următoare starea tehnică a tuturor excavatoarelor, respectiv asigurarea condiţiilor de siguranţă pentru a se preîntâmpina un astfel de eveniment”, a conchis secretarul de stat din Ministerul Energiei.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.