Decizie privind ŞOMAJUL TEHNIC şi CONCEDIUL FORŢAT în CEO! Ce spune Ruşeţ


Minerii şi energeticienii vor afla, la jumătatea acestei luni, dacă vor fi trimiși în concediu de odihnă forțat, de Rusalii. Decizia se va lua în Directorat.

Cererea scăzută de energie din ultima vreme i-a făcut pe şefii CE Oltenia să ia în calcul atât trimiterea angajaţilor în concediu forţat, cât şi în şomaj tehnic, dacă va fi nevoie. Ion Ruşeţ spune că s-au purtat discuţii privind concediul forţat de Rusalii, însă, deocamdată, nu s-a luat o decizie. “Nu este o decizie. Sunt discuţii, aşa cum au fost discuţii şi pentru o perioadă de concediu colectiv în perioada 3-5 mai. Au fost discuţii care nu s-au finalizat. Totul depinde de programul de lucru, de cererea de energie, de cererea de cărbune în această perioadă. O decizie cu privire la trei zile de concediu, la finalul lunii mai, nu s-a luat. S-ar putea ca aceste discuţii să fie puse şi în şedinţa Directoratului, probabil, la jumătatea lunii mai. Vom vedea, în funcţie de necesităţile pe care le are compania în ceea ce priveşte producerea şi livrarea de energie electrică şi producerea de cărbune. O asemenea măsură, Directoratul o va lua şi după consultarea cu organizaţiile sindicale, dar ţine şi de piaţa de energie. Când discutăm despre un şomaj tehnic, această măsură nu se poate lua decât într-un dialog constructiv şi extrem de transparent cu organizaţiile sindicale”, a declarat consilierul managerului CE Oltenia.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

3 comentarii

  1. Cati ca noi!

  2. Incertitudine smechereasca specifica conducerii CEO! Prostii la munca si sacrificii, baietii destepti la culesul roadelor!

    • Este un lucru normal. La nivel CEO este un tesa la patru muncitori deci este normal ca personalul tesa sa aiba de patru ori salariu mai mare decat cel ai muncitorilor. sunt 1700 tesa, 820 cfl-isti si 250 operativi la 10000 muncitori. Perfect normal, cand vor fi 6500 muncitori si 6500 personal tesa, atunci salariile vor fi egale. Cat priveste electricienii si alti muncitori privigeliati, fiecare persoana de la tesa trebuie sa aibe cate un valet ca sa-i plimbe hartiile, este tot un lucru normal la CEO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.