DEMERSURI la guvern pentru DEBLOCAREA fronturilor de lucru la Cariera Jilț Nord


Mihai Weber anunță că Ministerul de Finanțe a dat aviz favorabit pentru proiectul de hotărâre prin care se dorește scoaterea din circuitul forestier a peste 110 hectare de teren.

Deputatul PSD susține că, în câteva săptămâni, ar putea intra pe ordinea de zi a ședinței de guvern spre aprobare.”Este un proiect important pentru Cariera Jilţ Nord. E vorba de scoaterea din circuitul forestier a peste 110 hectare de teren. Zilele trecute, proiectul a primit aviz favorabil din partea Ministerului Finanţelor. E foarte important să deblocăm fronturile de lucru. Blocarea unui singur front de lucru înseamnă dificultăţi în asigurarea stocurior de cărbune pentru iarnă. E nevoie de resurse financiare pentru deblocarea situaţiei, banii pot fi repartizaţi la următoarea rectificare bugetară .Îmi doresc ca proiectul să fie aprobat în următoarele şedinţe de guvern ”, a precizat Mihai Weber.

loading...
Loading...

Citește și

HALUCINANT! UCIS la numai 27 de ani! Criminalul, în libertate! „Asta mai e justiție sau moarte pentru moarte, adică mergem peste el să-l omorâm?”

Un tânăr din satul Covrigi, comuna Văgiulești a murit, după ce timp de o săptămână …

3 comentarii

 1. realitatea din SEN

  29.58% Hidro – 2023 MW
  26.64% Cărbune – 1822 MW
  22.63% Hidrocarburi – 1548 MW
  20.35% Nuclear – 1392 MW
  0.64% Biomasa – 44 MW
  0.16% Eolian – 11 MW
  0.00% Foto – 0 MW
  Total 6840 MW – Productia in 19-10-2018 ora 20:03:59,

  Consum: 8026 MW Productie: 6822 MW Sold schimb: 1204 MW,date de pe site Transelectrica,pentru desteptii care cred ca SEN este sustinut de energia verde ………..

 2. Nu ,va rog sa nu se deblocheze nimic nici o cariera sa nu mai meargă că niște nemernici de mineri care au fost în bucuresti și iau bătut pe aia vrea bani ,nenorociții ,lasă că curentul este de la priza nu de la mina că așa vrea GUVERNUL ,și să nu facem și noi ceva normal pentru o țară ,cineva normal la cap care vrea sa produca energie electrică ,ce bancuri ce energie că doar la guvern curentul este de la prize iar lu Facila sa nu mai încerce cineva sa explice că ne ia cu proiecte 20-20

  • Cel mai bine ar fi sa se importe curent din Germania unde este mai ieftin cu 48 % decal cel produs in tara . La ce sa mai scoormonim dealurile dupa carbune ca noi consumatorii il platim dublu decat in Germania si Franta .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: