DEMERSURI pentru REDESCHIDEREA unei CARIERE din CEO. Primar: Voi merge chiar la PREMIERUL Orban


Edilul comunei Roşia de Amaradia anunţă că după alegerile prezidenţiale va merge, la Bucureşti, pentru a le cere guvernanţilor redeschiderea Carierei Seciuri.

Liviu Cotojman spune că se vor face toate demersurile necesare ca guvernul PNL să redeschidă perimetrele miniere de pe raza comunei Roşia de Amaradia. Potrivit primarului din zonă, există zăcământ de cărbune cât să asigure funcționarea Complexului Energetic Oltenia timp de cinci ani. “Mi-am fixat un obiectiv ca după alegerile prezidenţiale să merg chiar şi la Bucureşti la Ministerul Economiei, poate chiar la premier, dacă va fi nevoie. Voi face tot posibilul ca unitatea minieră de pe raza localităţii să fie redeschisă, având în vedere că există toate documentele necesare în acest sens, numai că aceastea zac prăfuite prin dulapurile Complexului Energetic Oltenia. Asta, pentru că reprezentanţii PSD nu au vrut să valorifice acest zăcământ de cărbune de pe raza localităţii. În zonă, există zăcământ de cărbune cât să asigure funcționarea CE Oltenia timp de 5 ani. Probabil au fost alte interese, de nu a fost redeschisă, au vrut să fie aduşi privaţi să exploateze cărbunele. În urmă cu un an jumătate, doi, când Ludovic Orban a venit la Gorj, după ce a fost ales primarul Marcel Romanescu, am avut o întâlnire în care i-am explicat problema redeschiderii carierei. Cred că, acum, când guvernul PNL a venit la putere, a venit momentul să încerc să fac demersurile necesare redeschiderii unităţii miniere”, a conchis Liviu Cotojman.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.