Demisia lui Marin Condescu, o hârtie pe care nu a văzut-o nimeni!

Condescu02-an

• FNME, într-un sediu complet neutilizabil

Federaţia Naţională Mine Energie (FNME) a rămas fără toate utilităţile la sediul din centrul municipiului, acel spaţiu despre care  conducerea Complexului Energetic Oltenia a spus că este ocupat în mod abuziv de către sindicatele lui Marin Condescu. Tot aici sunt şi birourile CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu, club din al cărui for de conducere Marin Condescu a demisionat verbal.

Pentru CS Pandurii, propunerea reprezentanţilor CE Oltenia a fost mutarea la centrul de copii şi juniori, la Stadionul Municipal. Deocamdată nu s-a luiat o astfel de decizie. Cert este că, de ieri, FNME a rămas fără apă, curent şi gaze, CE Oltenia solicitând tăierea acestor utilităţi pentru ca sindicatele să-şi găsească alt spaţiu iar CE Oltenia să renoveze clădirea în care vor lucra salariaţii TESA, proveniţi din sucursale, după reorganizarea companiei.

AGA va face propunerea de numire a unui nou şef al CA

Reprezentantul CE Oltenia în Consiliul de Administraţie al CS Pandurii, Mihai Prunariu, a declarat că dacă într-adevăr demisia lui Marin Condescu este reală şi nu sunt doar vorbe, Adunarea Generală a Acţionarilor va propune un nou preşedinte al Consiliului: „Deocamdată eu nu am văzut un document oficial, hârtia de demisie a lui Marin Condescu. În opinia mea, sunt deocamdată doar vorbe. În momentul în care acest document va fi prezentat, AGA va face propunerea de numire a noului preşedinte”, a spus acesta. Între timp, Marin Condescu pare că a lăsat moştenire şefia clubului sportiv lui Eugen Pârvulescu, persoană agreată de conducerea CE Oltenia. Nu există încă un comunicat oficial din partea finanţatorului principal al CS Pandurii, adică CE Oltenia, în acest sens.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.