Deputatul Iriza, patru angajaţi şi un colaborator: el decontează la Cameră în jur de 9.000 de lei

iriza_cmk

În urma unei analize realizate de Mediafax, rezultă că cei 586 de deputaţi şi senatori din actuala legislatură şi-au angajat 2.265 de persoane la birourile parlamentare, recordul fiind de 16 angajaţi la un parlamentar, iar suma pe care aleşii o decontează, lunar, de la Cameră şi Senat pentru remunerarea acestora depăşeşte trei milioane de lei.

weber

rotaruAstfel, potrivit informaţiilor remise de Camera Deputaţilor, la solicitarea MEDIAFAX, cei 412 deputaţi au decontat, în luna august, cheltuieli de personal pentru 1.554 angajaţi care figurează pe statele de plată aferente lunii august, în cuantum de 2.127.975 de lei.

Cinci oameni pe statul de plată

Dintre deputaţii din Gorj, cei mai mulţi bani îi decontează la Cameră parlamentarul Scarlat Iriza, care lucrează cu cinci oameni: patru angajaţi şi un colaborator. Dacă Ludovic Orban (PNL), ales în colegiul uninominal nr. 3 Bucureşti, a decontat în luna august suma de 8.612 lei pentru cheltuielile de personal, el având 4 angajaţi cu contract individual de muncă, prin comparaţie, putem spune că Scarlat Iriza ajunge să deconteze la Cameră peste 9.000 de lei. De asemenea, Răzvan Rotaru, Mihai Weber şi Ion Cupă s-au limitat la cheltuieli. Aceştia lucrează cu câte două sau trei persoane.

loading...
Loading...

Citește și

IN-CRE-DI-BIL! Fiul patronului cofetăriei din Tg-Jiu unde a fost filmat un șobolan pe perete, numit șef la Protecția Consumatorului Gorj!

Comisarul Constantin Milosteanu, fiul acționarului majoritar al Societății de Alimentație Publică Cofetării Patiserii VENUS SA, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.