duminică , 21 octombrie 2018 - 11:40

Deputatul Vîlceanu: Am fost la Deva cu domnul Romanescu. Ne-am pupat, ne-am îmbrățișat…până la Deva și înapoi

Președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a reafirmat, joi, că liberalii îl susțin pe primarul Marcel Romanescu și a negat speculațiile pe seama faptului că ar avea o relație rece cu edilul Tg-Jiului.

Liderul liberal a dat asigurări că partidul îl susține pe edilul Marcel Romanescu pentru ca mandatul său să fie unul de succes și orașul să prospere. Deputatul Vîlceanu chiar a glumit pe seama relației sale cu primarul Romanescu și a spus că s-a pupat și s-a îmbrățișat cu acesta în timpul unei vizite în județul Hunedoara pe care au făcut-o împreună.
„Și aseară m-am întâlnit cu domnul Romanescu și am discutat. Am mers împreună la Deva, vine la acțiuni de partid, se implică, ajută colegii din țară. Am fost la Deva cu o mașină, eu cu domnul Romanescu. Am stat, am discutat, ne-am pupat, ne-am îmbrățișat…până la Deva și înapoi. Nimeni mai mult decât colegii domnului Romanescu de la partid nu este interesat ca dumnelui să aibă un mandat de succes, pentru că noi suntem împreună într-un proiect. Realizăm că un mandat de succes al domnului Romanescu ajută partidul. Un mandat mai slab al domnului Romanescu coboară partidul și toți suntem lângă el, nu numai pentru că suntem colegi și avem o relație foarte buna, ci pentru că noi vrem ca Tg-Jiul să prospere pentru ca oamenii să vadă că, în urma unei administrații liberale, Tg-Jiul prosperă” a declarat deputatul liberal.
Deputatul Vâlceanu a afirmat că primarul Marcel Romanescu a început să-și pună în aplicare promisiunile făcute în campania electorală și a enumerat câteva dintre acestea.

loading...
Loading...

Citește și

DERAPAJ EXTREM DE GRAV în ALIANŢA PSD-ALDE de la Gorj. REACŢIE

Preşedintele executiv al PSD Gorj, Mihai Weber, a reacţionat după ce vicepreşedintele ALDE, Ion Iordache, …

2 comentarii

  1. Îmi pare rău ca am accesat articolul!!! Scuze dle deputat, n’avem ce citi din ce Spune-ți Dvs! Iar cât privește mandatul lui Marcel R, dacă’l face cu Iliuta ( cel de la orfelinat) si cu George de la ITM, va fi vai de capul nostru si vom mari corul celor care’l regreta pe Carciumaru! La revedere si apăreți prin public nu la presa( indiferent care)!

  2. Sper ca aveati centura pusa in timp ce va pupati si imbratisati . Centura de siguranta nu cea de ,,,,castitate .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.