miercuri , 11 decembrie 2019 - 10:17

Deputatul Weber îl ia la întrebări pe ministrul Transporturilor

Weber

Deputatul Mihai Weber a trimis o adresă ministrului Transporturilor, Dan Marian Costescu, în legătură cu lucrările de modernizare a Drumului Naţional 67 B, ce leagă Târgu-Jiul de Piteşti. Deputatul solicită urgentarea emiterii ordinului de începere a lucrărilor de reabilitare a drumului.

Deşi fostul Guvern a alocat deja banii pentru reabilitarea drumului, încă din luna septembrie, lucrările de modernizare încă nu au început. Suma alocată pentru modernizarea drumului Scoarţa – Piteşti este în valoare de 9.500 de mii de lei. Drumul ce leagă Târgu-Jiul de Piteşti a fost distrus de inundaţiile din vara anului 2014. Deputatul Mihai Weber l-a luat la întrebări pe ministrul Costescu pentru a afla ce demersuri s-au făcut în acest sens. “Conform răspunsurilor primite în urma demersurilor făcute, acest proiect se regăsește pe lista obiectivelor de investiții cu finanțare de la bugetul de stat pentru anul 2015, alocația bugetară pentru îndeplinirea acestuia fiind de 9.500,00 mii lei, însă ordinul de începere a lucrărilor nu a fost eliberat, din motiv că antreprenorul nu a respectat clauzele contractului, în conformitate cu Acordul Contractual semnat, respectiv neconstituirea garanției de bună execuție. Ce demersuri s-au făcut în vederea emiterii ordinului de începere a lucrărilor de reabilitare? În cazul în care garanția de bună execuție nu va fi constituită, ce se va întâmpla cu suma destinată îndeplinirii acestui obiectiv?”, se regăseşte în adresa trimisă de deputat ministrului Costescu.

loading...
Loading...

Citește și

CINE CONDUCE ALDE GORJ?

Organizaţia judeţeană a liberal-democraţilor gorjeni a rămas fără preşedinte de circa două săptămâni, de când …

Un comentariu

  1. Stimate domnule deputat Weber! In demersul dumneavoastră, de buna-credința bănuiesc, ați ” reușit” sa produceți doar deranj! Astăzi ministrul Costescu nu va merge la munca, iar daca o va face nu va avea niciun randament pentru ca noaptea trecută nu a mai putut sa doarmă de grija interpelării dumneavoastra! Tremura doar la gândul ca nu va va satisface răspunsul lui! Apoi ați căutat un redactor sa va scrie Știrea mult-așteptata, dar in redacție nu era nimeni in afara de Alina de la monden, cea cu ” cea mai cunoscuta patroana, cea mai tare amanta, vezi cine, au petrecut … Etc! Pai s-a fâsâit ditamai greutate de stire din start! Eu nu va cunosc personal, lumea in schimb zice ca înainte de a deveni social-democrat ați fost un veros si eficace capitalist! Acum eu pot sa remarc doar faptul ca ați devenit un biet politician care mai vrea odată! Si se face la 7-8 luni ca-i pasa! In aceasta gazeta anuntați prin Aprilie alocarea sumei de mai sus si începerea de îndată a lucrărilor!Daca aveți memoria scurta va spun eu data si cine a scris articolul: Alina Mohor, 22 Aprilie 2015! Hai domnule deputat, ce naiba! Sigur puteți mai mult! Si nu Cunoaște-ți dumneavoastra pe cineva la ” economic” , sa scrie mai cu spirit, sa tremure satul , ce naiba! Ionii deja va fac într-un articol ca faceți doar doi lei!! Eu unde au găsit redactorul? Aaa, sunt deja scrise , Horvath doar le asuma?? Supertare!! Concluzie: DN 67B , licitație adjudecată in 2010 de asocierea Strabag- Delta ACM-AB Construct nu se va face in următorii 5 ani! Hai va rog eu, găsiți altceva de aruncat pe piața, aveți nevoie doar de vreo 40.000 de voturi!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: