Desene pentru o viață normală! Banii ajung la o copilă grav bolnavă

expozitie-fETITA-SADU-caz-umanitar-(1)

Ana Rut Ghinică are trei ani, este din Bumbești-Jiu și, din păcate, s-a născut fără piciorul drept, nu are un rinichi, iar coloana vertebrală îi este deformată și are nevoie de mai multe operații. Operațiile la care va fi supusă copila costă foarte mult, iar părinții săi au nevoie de cel puțin 10.000 de euro ca să își poată duce copilul la o clinică din Franța. O artistă din Sadu a organizat o expoziție cu vânzare, însă cumpărătorii întârzie să apară.

Cont donații
Cei care pot să ajute financiar această familie pot face donații în contul de mai jos.
CEC Bank RO93CECEC001946280610711

expozitie-fETITA-SADU-caz-umanitar-(3)Violeta Bîjnea, o localnică din Bumbești-Jiu, pasionată de desen, a gândit o expoziție caritabilă și a strâns la un loc lucrări ale unor tineri talentați. Expoziția cu vânzare se numește ,,O șansă pentru Ana-Rut” și cuprinde lucrări realizate de patru tineri artiști: Vlad Băcescu (pictură digitală), Diana Gorla (pictură clasică), Violeta Bîjnea (desene în creion – portrete și nuduri) și Mădălin Micnescu (desene în creion). „Este o expoziție de artă în scop caritabil, cu vânzare liberă, iar banii strânși vor fi donați către Ana Rut Ghinică. Ea s-a născut fără un picior, fără un rinichi și cu probleme la coloană. Expoziția are 125 de picturi. Temele sunt diverse, de la pictură digitală până la portret în creion. Prețurile variază între 25 și 50 de lei”, a declarat Violeta Bîjnea, unul dintre artiștii care și-au donat lucrările și organizatoarea expoziției. Din păcate, vânzările merg destul de prost, dar organizatoarea este optimistă.

Așteptați în Franța

În luna septembrie, familia Anei Rut este așteptată în Franța. Atunci medicii, după controale și analize, vor decide ce pot să facă pentru micuță. Fetița nu poate fi operată decât până la vârsta de 5 ani. „Am luat legătura cu medicii din Franța și ne așteaptă acolo, pe 22 septembrie. Așteptăm cu nerăbdare, cu credință, să o vedem bucuroasă, fericită și să se bucure de viața asta. Din discuțiile pe care le-am avut suma de care am avea nevoie ar fi în jur de 10.000 euro. Nu știm sigur, dar ne așteptăm la sume mari de bani. Noi trebuie acum să știm, prin referatul medical pe care o să ni-l dea, cât costă, ce i se face, ca să fim pregătiți. Sperăm să se strângă banii”, a declarat Severus Ghinică, tatăl Anei Rut.

caz-umanitar-SADU-(2)

loading...
Loading...

Citește și

Petrecerea prețurilor tăiate la Shopping City Târgu Jiu

Târgu Jiu 16 ianuarie 2020 – Shopping City Târgu Jiu deschide sezonul reducerilor cu un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.