duminică , 20 octombrie 2019 - 6:37

Desființarea Departamentului de Inspectori Sociali din CEO, în primul Directorat! Divizia Minieră, fără EMC-uri


Directorul Complexului Energetic Oltenia va lua în discuție, la prima ședință, desființarea Departamentului Inspectorilor Sociali, diminuarea salariilor pentru ocupanții acestor posturi și revenirea lor pe fostele meserii. În ce privește EMC-urile, afectate de reorganizarea promisă de managerul Sorin Boza, acestea vor fi desființate din martie, tot pe o decizie a Directoratului.

Unitățile miniere din Complexul Energetic Oltenia vor fi subordonate direct Direcției Miniere, din martie, dacă Directoratul aprobă reorganizarea decisă de conducerea companiei. EMC-urile vor dispărea din viitoarea organigramă iar personalul de la aceste exploatări va reveni în producție. Cine nu acceptă noile dispoziții ar putea părăsi compania cu șase salarii compensatorii, completate de ajutorul de șomaj.
În ce privește măsurătorilor nivelului de poluare din zăcământ și fonic, cerut de Sindicatul Solidaritatea 2013, acestea vor fi făcute în mod real, o dată cu îmbunătățirea vremii. Acestea au fost cerute pentru grupa specială a angajaților din CEO care beneficiază acum de spor de condiții deosebite.
Varianta cu reducerea vârstei de pensionare și a stagiului de cotizare, acest aspect rămâne apanajul parlamentarilor Puterii din Gorj.
Legat de inspectorii sociali, cele nouă posturi fiind ocupate lideri sindicali, acestea vor fi propuse Directoratului pentru desființare. Ultimul post de inspector social este ocupat de purtătorul de cuvânt al Cartel Alfa.
În primul Directorat vor fi aprobate și angajarea în CEO a celor 14 copii ori soții ai salariaților societății, morți în perioada 2016-2018, la CEO. Dosarele de angajare au primit aprobarea Comisiei Mixte și au nevoie acum de girul Directoratului pentru a fi puse în operă.

loading...
Loading...

Citește și

GOSPODAR CA MINE NU-I! | Primarul Coiculescu de la Arcani a muncit o viață pentru un salon de vânătoare! Casa în care locuiește a primit-o moștenire

Aristică Coiculescu, primarul de Arcani, liberal dar cu dragoste mărturisită pentru PSD, trăiește modest, asta …

3 comentarii

  1. Da… directoratul va discuta discuții ca deobicei și prostii vor trage nădejde…

  2. De purtătorul de cuvânt al Cartelului ALFA? Cine -i fericitul că să știm și noi fiindcă nu am auzit de un asemenea specimen in Gorj. Poate știe Bunoaica că numai el ne poate zice. Ceilalți tac că porcu in papusoi.

  3. Sindiccatul Bunavestire

    Vezi sa nu sau hai sa o vedem si p’asta!
    Asta nu trebuie sa o faca directoratul ,ci omul muncii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: