sâmbătă , 25 ianuarie 2020 - 3:52

DEZASTRU chiar și la simulare, în Gorj! Eliminați din examen!


Un elev de la Colegiul Tehnic „Henri Coandă” din Târgu Jiu a fost eliminat ieri de la simularea examenului de Bacalaureat, după ce a fost prins încercând să copieze. Alți doi elevi au fost eliminați, luni, din același motiv.


Simularea examenului de Bacalaureat a fost susţinută joi 16 martie atât de elevii clasei a XII-a, cât şi de cei din clasa a XI-a, testarea fiind la istorie pentru profilul umanist şi la matematică pentru cel real. Elevii care au participat la simularea Bacalaureatului au avut evaluare la istorie pentru profilul umanist și la matematică pentru cel real. Ultima probă de la simularea Bacalaureatului va fi susţinută astăzi 17 martie doar de elevii clasei a XII-a, care au testare, la alegere, în funcţie de profil şi specializare, la una dintre materiile biologie, chimie, fizică, economie, filosofie, geografie, informatică, logica şi argumentare, sociologie şi psihologie.
Rezultatele vor fi afişate în 31 martie, la unităţile de învăţământ, şi vor fi analizate prin discuţii cu elevii, dezbateri în clasă, şedinţe cu părinţii şi la nivelul consiliului profesoral, în vederea îmbunătăţii performanţelor şcolare. Notele obţinute nu se trec în catalog. În situaţia excepţională în care se doreşte acest lucru, elevul trebuie să solicite profesorului consemnarea notelor în catalog, potrivit Ministerului Educaţiei. În urma analizei rezultatelor, inspectoratele şcolare judeţene vor lua măsuri de monitorizare şi control, dar şi de remediere a problemelor, acolo unde acest lucru se impune.
loading...
Loading...

Citește și

Președintele CJ Gorj: „ZERO este cifra proiectelor personale realizate de domnul Romanescu”

Cosmin Popescu iese la atac și spune că primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu nu …

Un comentariu

  1. Dacă elevii sunt de la Colegiul Tehnic „Henri Coandă”, de ce ați puse poze cu Loceul Tudor Vladimirescu ?
    Ziar de cacat, cred ca trebuie sa fi atât de trist, sa termini o facultate de jurnalism și sa ajungi sa scri pentru asemenea mizerie de pagina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.