Dezmăț pe banii rovinărenilor! ALEȘII lui Filip, cazați la 3*** PE LITORAL, CETĂȚENII, pe Jiu, LA SCALDĂ. Vezi cât au costat CONCEDIILE MASCATE ÎN CURSURI!


În timp ce orașul Rovinari geme de foame, gașca primarului Robert Filip se specializează, pe bani publici, la Mamaia.
În perioada 16 -23 iulie, la Rovinari au fost temperaturi de 40 de grade Celsius, iar rovinărenii s-au copt în propriile apartamente, în condițiile în care ștrandul din oraș a fost închis toată vara, sau au putut opta cel mult pentru o scaldă în Jiu. În acea săptămână, primarul Robert Dorin Filip împreună cu familiile a șapte consilieri locali și a 17 directori, șefi servicii, sau angajați ai Primăriei Rovinari n-au simțit canicula, ci briza Mării Negre, fiind cu toții în concediu, mascat în cursuri de perfecționare, pe litoral.

Sejur pe litoral pentru funcționărime


Funcționari publici, angajați ai Primăriei Rovinari și consilieri locali, în total vreo 24 de persoane, și-au făcut, în această vară concediul pe bani publici, sub masca unor cursuri de perfecționare. Aceștia s-au specializat în „Managementul administraţiei publice,, cursuri organizate de firma Administer Plus SRL, căreia primăria i-a plătit 22.850 de lei. Cei 24 de aleși ai primarului Filip au fost însoțiți de familiile lor și au fost cazați la hotelul de 3 stele Dacia Sud din Mamaia. Ca să nu existe dubii cu privire la participanți, iată lista completă a acestora: Robert-Dorin Filip, primar și consilierii locali Cornel Căruceriu, Bogdan Mihai Damian, Ion Ciopănoiu, Vasilica Ionescu, Ionel Preda, Vasile Bardan și Ciprian Nacu.

Din pleiada de funcționari publici și personal contractual, angajați ai primăriei, fac parte directori și șefi de servicii: Marius-Robert Maria, șef Serviciu Protecţie Civilă, Situaţii de Urgenţă; Ion Ungureanu, Director executiv – Direcţia Economică; Sîmziana Staicu,consilier, clasa I, grad profesional superior – Direcţia Economică;Paul-Alexandru Podărelu, Director executiv – Direcţia Administrare Patrimoniu;Rovenţa Larisa-Magdalena Surdilă, șef Birou Impozite si Taxe Locale; Ion Cosmin Barbonie, consilier, clasa I, grad profesional superior – Compartiment Resurse Umane, Salarizare; Constantin-Daniel Cincă, Şef Serviciul Public de Asistenţă Socială; Viorel Vilău, inspector de specialitate I A – Compartiment Cabinet Primar; Maria Pistolea, inspector de specialitate I A – Compartiment Juridic; Ion-Viorel Cercelaru, referent I A – Compartiment Gestiune Patrimoniu;Aristică-Gabriel Strinu, consilier, clasa I, grad profesional superior – Compartiment Achiziţii Publice, Finanţări Externe; Negreanu Gheorghe, consilier juridic, clasa I, grad profesional superior – Compartiment Achiziţii Publice, Finanţări Externe;Albulescu Mihaela, consilier, clasa I, grad profesional principal – Birou Impozite si Taxe Locale; Pungan Ana, consilier, clasa I, grad profesional principal – Birou Urbanism, Amenajarea Teritoriului; Stăncescu Florin-Alin, inspector de specialitate debutant – Compartiment Gestiune Patrimoniu; Încroșnatu Ana-Maria – referent II – Direcţia Publică de Asistenţă Socială; Arcanu Claudia-Elena, inspector de specialitate I – Compartiment Gestiune Patrimoniu.

Ștrandul, închis și apoi concesionat

În timp ce funcționărimea din Primăria Rovinari era cu burta la soare la Mamaia, pe banii rovinărenilor, aceștia nu puteau merge nici măcar la ștrandul din oraș pentru că acesta a fost închis toată vara.
Dar chiar a doua zi după ce s-au întors de pe litoral, șefii orașului au încheiat contractul prin care a fost concesionat ștrandul firmei LARISA GIORDANOFUNGHI E MIRTILLI IMPORT EXPORT SRL. Nu, n-au venit italienii să investească în strandul rovinărenilor ci, o antreprenoare în vârstă de 24 de ani din…satul Peșteana-Jiu. Larisa Andreea Hangiu este unic asociat al firmei înființată în septembrie, anul trecut, iar societatea are ca obiect principal de activitate colectarea produselor forestiere nelemnoase din flora spontană (!). Trebuie spus că raţionamentul pentru care Primaria Rovinari a iniţiat procedurile pentru concesionarea ştrandului sunt: ”reducerea cheltuielilor din bugetul local, asigurarea unor noi locuri de muncă, aducerea de venituri la bugetul local şi o mai bună gestionare a acestuia, precum și o mai bună administrare a patrimoniului local”.

 

De la mare, la munte

Dar vacanța aleșilor lui Filip nu s-a încheiat pe litoral, pentru că 11 dintre ei au fost în alt sejur, de cinci zile, la munte, la Brașov.
Strinu Gabriel – consilier Compartiment Achiziţii Publice, Finanţări Externe; Barbonie Cosmin – consilier Compartiment Resurse Umane, Salarizare; Catrinoiu Cosmin – consilier, Compartiment Patrimoniu; Damian Bogdan- consilier local; Căruceriu Cornel – consilier local; Vilau Viorel – inspector -Compartiment Cabinet Primar; Focea Tudor – poliţist local; Izdrugă Victorel – pompier, Serviciul Protecţie Civilă, Situaţii de Urgenţă; Godja Bogdan Alexandru- şofer- Compartiment Transport, Parcări și antrenorii Liţoiu Ion și Trofin Cătălin, ultimii doi îndreptățiți, au participat, în perioada 15-20 august, la turneul final al Cupei A.O.R la fotbal, desfăşurat la Cheile Gradiştei, în judeţul Braşov, la o mingicăreală, tot pe banii rovinărenilor.

Leagăne fără leagăn, în parcurile copiilor

Trebuie spus că, de la începutul acestui an, Primăria Rovinari a cheltuit, pe așa zise cursuri pentru pregătire profesională, suma de 90.000 de lei.
Cu ce ia ochii rovinărenilor șeful urbei, Robert Filip? Cu internet gratuit în câteva zone din oraș. Însă lângă plăcuțele cu ”Wi-Fi” moca, se pot vedea spațiile de joacă pentru copii, locuri extrem de periculoase pentru micuții care nu altă opțiune. Rovinărenii pot, cel mult, să-și plimbe copiii de mână pe acolo, să le arate leagănele fără…leagăn și să le explice că funcționarii care trebuie să se ocupe ca acele locuri să arate ”de joacă” abia acum au revenit din vacanțe.

loading...
Loading...

Citește și

Protipendada târgului, la lojă! Bdul „C. Brâncuși”, No. 6A. Stadionul din Tg-Jiu! Cum a început totul!

Actorii politici de ieri și de azi vor participa la parada de impostură, vineri seara, …

2 comentarii

  1. ZORRO DE ROVINARI

    pentru ca voteaza si semneaza tot,urechila ia miliardele,lor le scoate ochi cu cate o plecare.cand o sa i adune dna ii ia pe toti pentru urmatoarele furtisaguri -Bl A5 si clubul XS cumparate din banii primariei -miliardele furate de la clubul de fotbal cu care actualul primar sa cumparat nenumarate autoturisme – miliardele platite pentru proiectarea izolatiei la 52 blocuri iar acum vor s o mai faca odata -zecile de miliarde platite pentru lucrarile executate in ultimul an -miliardele platite la presa unde sotia lui urechila este actionara

  2. ZORRO DE ROVINARI

    -ANGAJERILE din primarie si spital pentru care urechila a luat miliarde-ALIMENTELE luate de la cantina de ajutor social si duse la PRESIDENT-salariile de 6000lei ce le au conducerile societatilor primariei chiar daca ACS are datorii de 18 miliarde iar muncitorii au salarii minime-ajutoarele sociale date dupa campanie la sute de persoane chiar daca nu aveau dreptul-deratizarea spatiilor vezi din oras .de ce nu au deratizat scarile blocurilor-florile vandute primariei de madam mimi-smecheriile facute la achizitii publice si urbanism-banii luati de madam mimi din casieria primariei-miliardele luate de nenumarati angajati ai primariei pe facturi false cumparate de la mihai-angajarea lui GABI CRAC SA NU SPUNA CATI BANI IA DAT LUI URECHILA PE TIMPUL CAND EXECUTA LUCRARI LA PRIM ROVINARI PENTRU EL-sant foarte multe dar sant altii ce le contabilizeaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: