miercuri , 11 decembrie 2019 - 10:24

Dian, atac la Şuţă

Denisa-Suta

Scandalul din PNL nu pare să înceteze. Vicepreşedintele organizaţiei judeţene a vechiului PDL, Denisa Şuţă, a devenit ţina atacurilor senatorului Dian Popescu. Şuţă este acuzată că şi-a spus opiniile personale în cadrul şedinţei de săptămâna trecută.

Liberalii gorjeni nu fac pace, cel mai nou scandal fiind între copreşedintele PNL Gorj, Dian Popescu şi vicepreşedintele vechiului PDL, Denisa Şuţă. Senatorul o acuză pe Şuţă că şi-a spus opiniile personale în cadrul şedinţei din data de 08.01.2015 şi că nu a prezentat date oficiale despre prevederile Partidului Naţional Liberal. „Urmare a conferinţei de presă organizată în data de 08.01.2015 de către doamna Suţă Denisa, în calitatea de “purtător de cuvant al PNL Gorj”, Biroul Politic Judeţean al PNL Gorj face următoarele precizări: noul Partid Naţional Liberal – filiala Gorj nu a desemnat un purtător de cuvant, ca urmare domnia sa poate avea doar opinii personale; conferinţele de presă se organizează cu acordul celor doi copreşedinţi, în prezenţa acestora sau de către persoanele desemnate şi împuternicite de aceştia. În consecinţă, toate cele prezentate în respectiva conferinţă de presă nu au caracter oficial, fiind doar opinii şi consideraţii stict personale din partea domniei sale”, se arată în comunicatul semnat de Biroul Politic Judetean al PNL – Filiala Gorj.

Vâlceanu îi sare în apărare

„Informaţiile prezentate în cadrul conferinţei de presă susţinută în data de 08.01.2015 la sediul PNL Gorj, de către vicepreşedintele Denisa Şuţă, nu sunt consideraţii personale, ci sunt informaţii oficiale, dat fiind faptul că purtătorul de cuvânt Denisa Şuţă a fost desemnată să susţină această conferinţă de presă şi să prezinte public Deciziile nr. 02 şi 05 din 05.01.2015 ale Comisiei organizatorice de unificare ale PNL, pe care le ataşez în fotocopie. Deciziile au fost trimise către copreşedinţii PNL din judeţ, tocmai pentru a fi comunicate.
Legat de faptul că dna Denisa Şuţă nu ar fi purtătorul de cuvânt al PNL Gorj, se impune următoarea precizare: Denisa Şuţă a fost ales, în data de 16.11.2013, în cadrul şedinţei CCJ a PDL Gorj, vicepreşedinte al PDL Gorj responsabil cu Departamentul Imagine, Comunicare şi Purtător de Cuvânt al PDL Gorj şi desemenea, în perioada campaniei electorale a fost purtătorul de cuvânt al Alianţei Creştin-Liberal PNL-PDL, desemnată de copreşedinţii Alianţei, iar din acel moment nu a survenit nicio modificare”, a precizat copreşedintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu.

loading...
Loading...

Citește și

CINE CONDUCE ALDE GORJ?

Organizaţia judeţeană a liberal-democraţilor gorjeni a rămas fără preşedinte de circa două săptămâni, de când …

2 comentarii

  1. unde au gasit-o pe ratata asta de Suta, data afara de la toate locurile de munca unde a lucrat cu scandal?Nu s-au interesat cine este?

  2. Isi aduce aminte Denisa Suta cind scria in presa si afirma la televiziune ca sotul meu pe vremea cidn era director la OPC luase telefonu de serviciu al Rodicai Braia si mi-l daduse mie sa-l folosesc si ca ma duceam in delegatii cu masina de serviciu a OPC-ului? 1. Nu am avut niciodata nici-un telefon aflat in inventarul OPC Gorj pentru ca aveam 3 telefoane la cabinet in 3 retele diferite. 2. Nu am folosit niciodata masina de serviciul a OPC Gorj. Dar a scris si a facut aceste afirmatii la indicatiile Mihaelei Raducan, Elenei Cojocaru si acolitilor de acolo.Doamna Braia a recunoscut ca nu are nici o vina si si-a cerut scuze. Astept pe Denisa Suta sa mentioneze cine i-a dat acese informatii pretioase!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: