duminică , 16 februarie 2020 - 20:58

Dian îşi arată, din nou, caracterul duplicitar. Vezi cine spune asta!

pecingina

Vicepreședintele PSD Târgu-Jiu, Gheorghe Pecingină, reacționează, după ce liderul Dian Popescu a început să o impulsioneze pe colega sa, Ileana Mitelea, să continue demersurile pentru a ajunge consilier local în locul social-democratului Mihai Gherghe.

Discuțiile privind postul de consilier local, ocupat de social-democratul Mihai Gherghe, continuă.  Purtătorul de cuvânt al PNL Gorj, Virgil Drăgușin, a precizat că a avut acordul lui Dian Popescu pentru a semna documentul prin care PSD și-a promovat consilierul. Acum, șeful PNL Gorj o sfătuiește pe liberala Mitelea să lupte pentru a-i lua locul social-democratului Mihai Gherghe. Șefa organizației municipale de femei a PNL Târgu-Jiu a declarat că, la finele săptămânii trecute, atât senatorul Dian Popescu, cât și președintele PDL Gorj au încurajat-o să-și continue lupta pentru a ajunge în Consiliul Local în detrimentul lui Mihai Gherghe. „Am avut discuţii cu Dian Popescu şi Dan Vâlceanu, la finalul săptămânii trecute, şi mi-au spus să continui demersurile la prefectură” , a declarat Ileana Mitelea.

Pecingină: Dian şi-a reconfirmat caracterul duplicitar

Vicepreședintele organzației municipale a Partidului Social Democrat Târgu-Jiu îl critică pe liderul Partidului Național Gorj, Dian Popescu, pentru atitudinea legată de postul de consilier local. Pe de-o parte a fost de acord ca PSD-ul să-l promoveze în Consiliul Local pe Mihai Gherghe, pe de altă parte o îndeamnă pe liberala Ileana Mitelea să-și continue demersurile făcute la Prefectură privind legalitatea hotărârii de Consiliu Local, prin care Gherghe a ocupat scaunul de ales local. „Dian Popescu şi-a reconfirmat caracterul duplicitar, este istorie în politica din Gorj”, răbufnește Gheorghe Pecingină.

Loading...

Citește și

Senatorul Cârciumaru, coordonator la municipiu

Florin Cârciumaru răspunde de organizația municipală în perioada acesta până la alegerile locale. Decizia s-a …

Un comentariu

  1. Tu vorbesti mai PP DD ILIULE ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.