Diana Milea, în locul „doamnei din energie”, secretar al Consiliului de Supraveghere al CEO


Jurista Diana Milea, fost jurnalist cu mai mulți ani în urmă, i-a luat locul, în urmă cu câteva zile, Deliei Slăvulete, care ocupa postul de secretar al Consiliului de Supraveghere al CE Oltenia. Slăvulete a fost recompensată, în 2017, cu un premiu la cea de a treia ediție a GALEI « DOAMNE IN ENERGIE » organizata de FOCUS ENERGETIC – publicație ce se consideră lider în informații de afaceri din domeniul economic. Cu toate acestea, marți Slăvulete și-a pierdut locul în CS, deși pe site-ul CEO cu trei ani în urmă i se aduceau mari laude.

Pe 27 martie 2017, publicația din Capitală i-a oferit premiul pentru ”Coordonarea implementării principiilor de guvernanta corporativa într-o companie a statului”, salariatei de la Gorj, Delia Slavulete, șef Serviciu Guvernanță Corporativă, care, începând din anul 2013, coordona implementarea principiilor și desfășurarea activității de guvernanta corporativa la Complexul Energetic Oltenia. Potrivit prezentării, de acum trei ani, de pe site-ul companiei, Delia Slăvulete ,, a intrat în sistemul energetic în anul 1990, odată cu angajarea la Termocentrala Ișalnița. Din cei 27 de ani de activitate, 18 au fost dedicați activității de gestionare a resurselor umane. A absolvit, în cadrul Universității din Craiova, Facultatea de Electromecanica în anul 1989 și Facultatea de Drept în anul 1997. Ulterior, în anul 1999 a absolvit Managementul Resurselor Umane la Universitatea Quebec din Montreal – Canada, iar în anul 2006 a finalizat studiile de masterat în Managementul Calității Sistemelor Electrotehnice la Universitatea Transilvania din Brașov”.
Slăvulete a fost taxată urmare a unei erori profesionale pe care aceasta ar fi comis-o anul trecut.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

2 comentarii

  1. ,,Jurnalistele” au un succes nebun in CEO.

  2. Mineri pacaliti

    O golanie mai mare nu am auzit. Înlocuirea a fost politica comandata de PNL .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.