duminică , 22 septembrie 2019 - 2:31

Din ciclul „Din beție te trezești…”! Comunicat, de la țeava cazanului, al sindicalistului „INDEOENDENT” Nicu!

„Lupta” pentru CEO se duce pe toate fronturile, din hăul cu lignit și până la masa cu miniștrii, sindicaliștii vor să ”salveze” compania, dar dacă-i întrebi de la ce, de ce sau de cine, habar nu au.
De departe, în focul acestei lupte imaginare se remarcă un personaj aparte: Nicu Bunoaica, liderul Sindicatului ”Solidaritatea 2013” de la Cariera Lupoaia, care, când prinde calculatorul deschis și nu e nimeni prin preajmă, se apucă de scris. Asta doar dacă nu se întâlnește cu ministrii pe la Capitală sau nu face cu cazanul. Ultima data când a scris, a scremut o mărgică: un așa zis comunicat al sindicatului ”indeoendent”, prin care a ținut să comunice că să nu mai vorbească unii ”mult și prost”!
Pentru binele membrilor de sindicat ar fi de preferat să fi fost de vină doar țuica…

Deși vrea să pară un lider de sindicat implicat și vocal, Nicu Bunoaica nu e decât o marionetă în mâinile unor păpușari care au interese în CEO sau vor să revină în structurile de conducere ale companiei. Asta o demonstrează acțiunile sale și inconsecvența cu privire la problemele reale ale producătorului energetic și ale celor 13.000 de angajați.
Nicu Bunoaica a anunțat, spre exemplu, că merge la Ministerul Energiei să vorbească despre reorganizarea CE Oltenia, în contextul în care îi acuză pe alți lideri sindicali și directori de cariere miniere că se ocupă de acest lucru. Același Bunoaica anunță că se întâlnește cu un secretar de stat din Ministerul Muncii să pună în discuție proiectul legislativ privind reducerea vârstei de pensionare (?!), în condițiile în care acel proiect, inițiat de parlamentarii PSD, a trecut de Senat și se află în Camera Deputaților.
Când păpușarii săi sunt ocupați și nu-i dictează așa zisele comunicate, Bunoaica scrie chiar el unele, cu mesaj clar, nu înainte de a anunța că sindicatul pe care-l conduce e unul ”indeoendent”.
”Vă rog frumos dacă nu puteți ajuta minerii și energeticienii nu mai vorbiți mult și prost, noi nu luptăm pentru interese de grupuri infracționale sau de interes”, a scris Bunoaica.
În timp ce postează pe Facebook chestiuni de acest gen, Bunoaica face cu cazanul, că doar e sezonul. Operațiunea i-a reușit și a imortalizat momentul cu țuica, numai că nu e tocmai indicat să amestece zeama de prune cu sindicalismul pentru că, iată rezultatul:
”…Vă doresc să aveți parte de binele care la-ți CEO și minerilor și energeticienilor. Și nu uitați ora exacta se dă de la București de lângă mașina jandarmeriei în unele cazuri depinde cât ați băgat minuta. Vă doresc numai bine și să nu uitați de mine. Nici nu vă salut”. 😊

Citește și

Foc pus pe proprietatea președintelui Obștii Peștișani! În aceeași seară, tentativă de spargere a unei case de pariuri din comună

Două dosare penale au întocmit polițiștii din Peștișani, la finalul săptămânii trecute, după ce în …

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: