sâmbătă , 18 ianuarie 2020 - 16:40

„Dinozaurii” de la Gardă, rămaşi fără slujbe: la Antifraudă, trei tineri!

garda-financiara-(3)

După o săptămână de testări şi interviuri, vechii şefi ai fostei Gărzi Financiare au arătat „ce pot”: au pierdut concursul pentru ocuparea funcţiilor de la Direcţia Regională Antifraudă. Cei care şi-au câştigat posturile sunt în mare parte tineri. Astfel, oameni care au ocupat funcţii importante în fosta Gardă Financiară şi cărora li se pot imputa diverse „erori” în relaţia cu privaţii pe care îi verificau în vremuri acum apuse, precum Traian Iana, Gigel Capotă, Tutunaru, Cojocaru sau Drăgoescu, au rămas practic fără joburi în acest sistem.

Trei persoane din Gorj vor avea de controlat Oltenia, din calitatea lor de inspectori Antifraudă. Este vorba de Dragoş Manta, Dan Grivei şi Gina Scorţariu, ce va ocupa funcţia de inspector principal la Biroul de Analiză şi Asistenţă din cadrul Direcţiei. Surse bine informate spun că cei menţionaţi mai sus sunt calificaţi şi „curaţi” în acest domeniu.

20 de posturi vacante

De asemenea, un al patrulea  post a fost ocupat de Dan Tutoreanu, funcţionar care se va ocupa de relaţia cu procurorii de la Parchetul Dolj. De menţionat este faptul că din 80 de posturi în Oltenia, au fost ocupate doar 60, restul rămânând vacante. De asemenea, vor exista 10 servicii la Gorj, în care vor lucra 8-10 funcţionari ai Direcţiei Regionale Antifraudă.

loading...
Loading...

Citește și

IN-CRE-DI-BIL! Fiul patronului cofetăriei din Tg-Jiu unde a fost filmat un șobolan pe perete, numit șef la Protecția Consumatorului Gorj!

Comisarul Constantin Milosteanu, fiul acționarului majoritar al Societății de Alimentație Publică Cofetării Patiserii VENUS SA, …

4 comentarii

  1. Dna Horvath,l ai uitat pe latifundiarul PETCU,pe Busca(dealtfel unul dintre cei mai competenti si seriosi),pe Trifoi ,Busu,uratu ala de la Carbunesti,si inca vreo cativa! Acum o sa si arate valoarea ,IN PRIVAT FARA FUNCTII!!!!!!

  2. Adevarati DINOZAURI ADEVARATI SPAGARI SI ADEVARATI HOTI
    LA PUSCARIE CU EI

  3. Se vehiculeaza , deja , o suma : 200 mii lei /post , in cazul in care vacantele se vor ocupa prin transferuri .

  4. MAI DESTEPTILOR „ACTION” SI „ANA”! NOI AM PUTUT SI PUTEM SA FACEM ORICE CAPUL VOSTRU POATE SA AJUNGA SA FACA PE UNDE AM FOST NOI? CAT DESPRE PUSCARIASI ASTIA DE AU VENIT ACUMA CE COMENTARIU AI? PURECE SPECIALIST IN ACCIZE SI PRODUSE PETROLIERE, COICA IN CASE DE MARCAT SI IMPOZITE PLATITE LA STAT DIN CHIRI, GIURGIULESCU SPECIALIST IN BANCI SI DEVALIZARI DE FIRME, FATA LUI LICUTA IN CONSTRUCTI SI DRUMURI, FATA LUI LUSU TOT IN STATII PECO, CARBURANTI, ETC. VREI SA MAI CONTINUAM? TOTI ADUNATI POATE AU SI EI UN IQ INTRE 1-2! ASTA E DIRECTIA ANTRIFRAUDA! INVETI DE LA PARINTI, PRIETENI SA FURI SI II CONTROLEZI PE ALTI! OARE CUM LE-A TRECUT LOR DOSARUL LA ACEST EXAMEN CORECT SI LA TESTUL DE INTEGRITATE! VA SPUNEM NOI AU FOST PRIETEN CU CINE TREBUIE SI TOTUL S-A REZOLVAT! A EXISTAT UN NUMITOR COMUN! TELU PIRVULESCU!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.