Direcţia de Protecţie Socială investeşte sute de milioane de lei în lavete, mături şi cozi de mop

Directia-de-Asistenta-Sociala

Direcţia Publică de Protecţie Socială Târgu Jiu pregăteşte o investiţie de câteva sute de milioane de lei vechi. Obiectul achiziţiei este reprezentat de cumpărarea a zeci de obiecte şi produse pentru curăţenie. Licitaţia organizată de Direcţia Publică de Protecţie Socială Târgu Jiu este programată peste exact o săptămână, la sediul instituţiei.

Contractul de achiziţii publice vizează cumpărarea directă a produselor pentru curăţenie şi nu numai. Instituţia a rămas în pană de cozi de mop şi mătură, capace pentru WC şi chiar cârpe pentru şters praful. Potrivit Direcţiei Publice de Protecţie Socială Târgu Jiu valoarea contractului de achiziţie nu trebuie să depăşească suma de 40.000 de lei. „Descrierea contractului: Produsele solicitate sunt: -capace WC, din plastic, nuanţă alb -perii covoare din plastic/lemn cu mâner; -mop microfibră; -mop bumbac 300 g; -mături cu fir lung; -mături exterior; -racletă geam cu mâner lung, din plastic, 32 cm, cu burete şi cauciuc; -făraş plastic cu lamelă de cauciuc; -cozi din lemn pentru mop sau mături; -saci menajeri de 60L; -saci menajeri de 35 L; -detergent sanitar dezinfectant, universal, miros floral; -dezinfectant WC, lichid,concentrat, ambalat în recipienţi din plastic ; -cremă/detergent de curăţat suprafeţe lavabile(chiuvete, faianţă); -odorizant WC solid pentru bazin; -detergent universal(gresie, parchet, faianţă), ambalat în recipienţi din plastic de 5 Kg, miros floral; -detergent manual solid, ambalaje de 5 Kg; -detergent /soluţie geamuri recipient din plastic cu pulverizator, miros floral; -detergent mobilă cu pulverizator, recipienţi din plastic, miros plăcut; -detergent vase lichid, ambalat în recipienţi din plastic la 1L; -detergent de vase- pastă, cutii de /500g; -hârtie igienică în 2 straturi , baxuri de 10 role; -prosoape hârtie pliate în V pentru dispenser; -lavete praf din microfibră dimensiuni medii; -lavete din microfibră pentru sticlă, dimensiuni medii ; -bureţi de bucătărie canelaţi o parte burete, o parte abrazivă 10buc/set; -bureţi din metal, 10 buc/set; -mănuşi menajere din latex; -perii WC cu suport din plastic; -alcool sanitar recipienţi de 500ml sau 1L; -hipoclorit ambalat în recipienţi din plastic de 1L; -cloramină solidă ; -detergent automat, sub formă de pudră cu balsam pentru spălare automată, ambalaje de plastic de 14 KG; -detartrant , lichid, ambalat în recipienţi din plastic; -săpun solid de 100gr/buc, cu miros floral ; -săpun lichid, recipienţi din plastic, 500ml sau de 1L, cu parfum floral ; -sodă caustică solidă; -serveţele de masă, 100 buc/pachet, nuanţă alb; -coş de birou, din plastic; -găleată pentru mop, cu storcător şi separator”, potrivit solicitării Direcţiei de Protecţie Socială Târgu Jiu.

Contract pe un an

Potrivit condiţiilor contractactuale, livrarea produselor se va realiza la sediile specificate în nota de comandă transmisă de beneficiar către furnizor, în funcţie de necesităţi, fără a depăşi valoarea totală de 40.000 lei. Livrarea produselor va fi efectuată gratuit de furnizor. La livrare, produsele trebuie să fie însoţite de factură fiscală şi documente care să cuprindă denumirea produselor şi a firmei distribuitoare, termenul de valabilitate inscripţionate pe fiecare produs (care să fie obligatoriu de cel puţin 12 luni de la data livrării). „Plata se face prin ordin de plată, în contul furnizorului pus la dispoziţia beneficiarului, în termen de 30 de zile de la acceptarea la plată a facturii. Cantitatea de produse va fi specificată în comenzile transmise catre furnizor în termen de 5 zile înaintea livrării. Durata contractului este de 12 luni de la data semnării. Conditii participare: Dovada din care sa rezulte că ofertantul are ca obiect de activitate furnizare de produse de curăţenie. La prezentarea ofertei financiare, ofertantul va prezenta şi un catalog cu produsele ofertate, fără a implica costuri suplimentare, iar produsele livrate vor fi obligatoriu identice cu cele prezentate. Criterii adjudecare: Preţul cel mai scăzut. Oferta va conţine preţ unitar pentru fiecare produs solicitat. Analiza ofertelor se va realiza pe baza preţurilor unitare. Vor fi acceptate numai ofertele care conţin toate produsele solicitate. Termen limită primire oferte: 10.03.2015. Informaţii suplimentare: Oferta va fi depusă la sediul DPPS din Tg Jiu, B-dul Constantin Brâncuşi bl. 3 parter. Achizitorul are deplină decizie în selectarea ofertantului câştigător, fără a fi obligat să prezinte justificări celorlalţi participanţi la achiziţia produselor sus menţionate”, potrivit documentaţiei întocmite de specialiştii Direcţiei Publice de Protecţie Socială din Primăria Târgu Jiu, care şi-au arogat libertatea de a selecta tipurile de cozi de mop sau de mătură necesare.

loading...
Loading...

Citește și

Liceenii de la CNTV își aleg bobocii. Printre concurenți se află și tânăra din Târgu Jiu care a participat la Vocea României Junior

Liceenii de la Colegiul Național Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu își vor alege în curând …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: