DIRECTOR CEO: Toată lumea SPECULEAZĂ în cel mai urât mod!


Directorul adjunct al serviciului de Resurse Umane din CE Oltenia, Sorin Olaru, a explicat de ce sute de salariați ai companiei au primit majorare salarială de un leu.

Acesta a infirmat faptul că ar fi majorări salariale de un leu, spunând că „așa ceva nu există”. Iată ce a spus acesta: „Până la 1 aprilie când va fi încheiat un nou contract colectiv de muncă, am transferat contribuțiile de la angajator la angajat sub forma unei compensații financiare care să asigure același salariu net pe baza vechilor prevederi. A apărut acest salariu minim pe economie, de 1.900 de lei, dar cel care are salariul 1.900 de lei are în el contribuțiile transferate. Deci acel salariu minim de 1.450 de lei a fost transformat în 1900 se datorează trecerii contribuțiilor transferată. Suma netă pe care o ia salariatul e tot la vechiul salariu. La noi, i-am dus 1.900 la salariul de bază dar noi am acordat în continuare compensația aceea de transfer a contribuțiilor iar, aici, creșterea e reală. Însă, pentru că aveau în actul adițional 1.900 de lei cu contribuții, acum luăm 1901 lei fără contribuții. Că 1.901 sunt o clasă din contract și trebuie să respectăm aceste bareme din contract. Următorul salariu din grilă, 1.901 reprezintă clasa 16 c, următorul e 1.913, clasa 17 a, 1.939, 1953 și așa mai departe. Deci nu le-a crescut cu un leu salariul, le-a crescut cu transferul contribuțiilor. Salariul minim cuprinde contribuțiile, dar la noi, contribuțiile sunt sub forma unei compensații financiare pe lângă cei 1.900 de lei. Toată lumea speculează în cel mai urât mod aceste eforturi pe care le fac sindicatele, administrația”, a mai spus acesta.

loading...
Loading...

Citește și

Avem un stadion! Ce facem cu el? Arena sportivă de 30 de milioane de euro, din centrul municipiului Tg-Jiu, E PUSTIE! Propunerea ȘOC a Clubului Pandurii către primărie!

Stadionul din Tg-Jiu, care a costat aproape 30 de milioane de euro, este pustiu, la …

3 comentarii

  1. Olarule, problema este ca ati dat clase pe principii care de care mai piloase. V-at dat voua, la prieteni, la naiba sa va ia.

  2. Dacă ăsta e director adjunct la resurse umane,director plin care este?Sau este tot el? Anul ăsta iar se micșorează resursele umane din CEO,ăstuia i se micșorează ceva sau i se mărește?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: